Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Sziasztok,
    Új egér vásárlásán gondolkodom. Rengeteg fajta egerem volt már. Mindig drágák, és márkásak. Jelenleg Razer Deathadder V2-m van, már a második, és ennél is előjött a duplaklick hiba. Ami tudom, hogy javítható, csak már elegem van egy kicsit. Egereimet leginkább CS-re (nagyon sok évig) BF3-ra használtam. Jelenleg leginkább mindennapi használatra, és pár dota2 meccsre kellene, már nem játszom sokat de szeretnék olyan egeret amivel, ha úgy alakul ismét tudok CS-zni hibamentesen. Vezetékesre gondoltam, mert mindig elzárkóztam a vezeték nélküliektől. Szerintem alkalmatlanok FPS játékokra.
    Választáskor fontos szempontjaim lennének:

    -Ár: 6-10000 ft maximum
    -Márka: teljesen mindegy
    -Minőség: Ne legyen teljesen gagyi, nem kell Razer és Logitech minőség de azért legyen egyben
    -Borítás: Amennyiben lehetséges, gumis. Semmi féle képpen ne lakkozott műanyag.
    -Szenzor: Legyen megbízható, nem vagyok DPi hajhász, de ha a jövőben leülök esetleg még CS-zni egy nagyobb rántástól ne zavarodjon meg!
    -A legfontosabb szempont! Butaságnak tűnhet, de ne legyen se a két click, se a gorgő közelében plusz gomb!

    Mellékes szempontok:

    -súlyozhatóság
    -5gombos (nem feltétlenül fontos)

    Én most pár perc keresés után ezeket találtam, Gigabyte FORCE M7, Ozone Xenon fekete, Roccat Lua, Tesoro Gungnir. Ezekről várok véleményeket. De mivel éveken keresztül elvakult Razer mániákus voltam, szívesen várok bármilyen kisebb márkát is.

    Ui: Amennyiben van olyan egér ilyen árban ami vezetéknélküli, és használható FPS-játékokhoz is hibamentesen akkor az is megfelel.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák