Új hozzászólás Aktív témák

  • evitiguF

    senior tag

    Megérkezett a pad, egy kis visszajelzés szubjektíven róla:

    [Képek]
    Meglepett a csomagolás, feltekertre számítottam, ez pedig egy lapos, a pad méreténél kicsit nagyobb csomagolásban érkezett, Artisan logóval ellátva, illetve egy matricával, amin a termék jellemzői megtalálhatóak.

    Az olyan, mint ladából mercibe átülni érzés viszont nem fogott el. Ha teljes áron (~20k-30k) veszem, akkor biztosan visszaküldöm 14napon belül. De még így is gondolkodom, hogy ezt egyből meghírdetve, visszatérjek a QcK Edge-re. (Artisan 12k volt, QcK most ~8k)
    Lehet, hogy én vagyok az egyedi kivétel, de:
    - a felület minőségében, textúrájában, csúszásában én nem veszek észre semmi különbséget a két pad között
    - a Zero vastagsága duplája a QcK-nak, ez látható, érezhető is (huzamosabb tesztet még nem tudtam csinálni, de számomra ez így elsőre inkább zavaró, mint előny, nagyon hozzászoktam a 2mm-hez, hogy szinte hozzásimul az asztalhoz a pad)
    itt kíváncsi leszek, egy huzamosabb használatnál hogy néz majd ki a pad széle, ahol az alkarommal találkozik, illetve vica-versa, az alkarom hogy viszonyul majd ehhez
    - a QcK alja sokkal tapadósabb, mint a Zeronak, a Zero konkrétan csúszkál az asztalon

    Szóval nem esett le az állam tőle, ennek ellenére biztosan egy jó pad, majd a huzamosabb, hosszabb használat során elválik, érdemes volt-e beruházni rá.
    Ahogy a képen látszik, a QcK azért már megérett a cserére.
    Az ajánlásokat, segítségeket, információkat, főleg a beszerzési forrással, ezúton is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák