Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz bepken #13064 üzenetére

    Mondjuk annyi volt, hogy emlékeim szerint én pausoltam. Visszakerestem, persze nem találtam róla emailt, pedig mindig szokták küldeni, hogy élvezzem az 1 hónap szünetet.
    De amikor ellenőriztem, hogy miért is vonta le nekem a havit, akkor azzal a lendülettel pausoltam is "megint", és utána nyitottam az ügyet az ügyfélszolgálatnál, és nekik már olyan screent küldtem, amiklro ezt külön kérték, hogy küldjek screent a havi lapról, amin rajta volt a pause, és lehet, hogy erre gondolta a srác, hogy rendszerhibából vonták le. Nem is értem, nekik látniuk kellene, hogy mit mikor csináltam a honlapon, miért kérte a screent? Én arra gondoltam, hogy azonosítási okból, hogy nem csak az emailt törtem fel vagy valami ilyesmi.

    Egy szóval sem írtam nekik, hogy hibáztak és pausolva volt, hanem azt írtam, hogy úgy emlékeztem, hogy szüneteltettem, mivel nekem megvan a játék, ami a fő cím, ezért nem akartam megvenni, én nem vezettem félre őket, leírtam őszintén a szitut. Mindegy, most már külön odafigyelek erre.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák