Új hozzászólás Aktív témák

  • Fiery

    veterán

    válasz hobizoli #19383 üzenetére

    Direkt leirtam, hogy van olyan reviewer, aki konkretan egy rendezmenyen veheti at a Ryzen teszt rendszert az AMD-tol febr.22-en. Nincs posta, nincs "szerintem mar siman kikuldtek amúgy is nekik".

    A "kalkulaciodbol" elegansan kifelejtetted, hogy a cikket valakinek meg is kell irnia. Egy halom szoveg, amibe ha egyetlen elutes vagy helyesirasi hiba becsuszik, mar jonnek is a nyelvtan nacik habzo szajjal a topikba -- sz'al erdemes az aprosagokra is odafigyelni. Plusz grafikonok, screenshotok, tordeles, korrektura.

    Vicces egyebkent, ha azt gondolod, hogy mindenkinek az a munkaja, ami a hobbija is :) Kar, hogy a dolgozo emberek 80+ %-ara ez nem igaz. Sajnos.

    "mi lenne az idealis idopont kikuldeni egy NDA teszthez a darabokat? egy honappal elobb?"

    SZVSZ 2 het korrekt (lenne) egy zsir uj CPU architekturanal. Nyilvan mas a helyzet, amikor a Skylake-bol mar a 3. iteracio jon ki. A Ryzen eseteben en azert is gondolnam indokoltnak a kenyelmes tesztelest, mert nagyon sok szempontbol erdemes lenne megvizsgalni, hogy az uj Zen architektura mikepp viselkedik, mik az erossegei es gyengesegei. Illetve ha van valahol bottleneck, akkor erdemes utanamenni, hogy az mitol lehet. Nem lenne hulyeseg nem csak az egyertelmu konkurenciaval (6850K, 6900K, 7700K, stb) osszevetni, hanem pl. a megelozo AMD generaciokkal is (FX-ek, APU-k).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák