Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
Ha az a sok kibaszott monkey C4-es, M15-ös, M2-es nem trollkodná szét a játékot, vagy legalább észre lehetne venni azokat a szarokat nem lenne olyan rossz. Mondjuk sokszor az is vicc, hogy beszopsz 2 rpg-t és vége a tanknak, a reactive semmit sem ér szinte. Úgy meg pláne szar, hogy nincs géppuskás melletted.
Bár ha abból a szempontból nézzük, ha gyaloggaloppozni akarsz és vannak társaid is, akkor egész kellemes. TDM és DOM mondjuk az elmúlt két napban csupa negatív stat, akkor felmentem HC-s járműves szeróra, ahol vicces, hogy nekiállsz javítani a tankot és az marha csapattársad meg Rád tolat. Végre lettek jó köreim, aztán kibasztak vagy kiestem. Vannak még random kifagyások, amikre nem tudok rájönni, mert általában ugyanazon szerókra járok. Szerintem én beruházok majd prémiumra is, de azért lassan fel kéne raknom a BF3-mat is.
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
tupacamaru
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Társasjáték topic
- Napelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Hisense LCD és LED TV-k
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- ÚJ Sigma 35mm f/1.2 DG DN Art (Leica L mount)
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs