Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz Svájcinéger #28141 üzenetére

    Hogyne tudnám? A Marvel és DC-s filmeket szeretem. :K Thanos a nagy kedvencem, teljesen jól látta a dolgokat ;]
    Átesett a lányod rajta? Ha igen mennyire viselte meg?
    Ha csak azért kellene neki, hogy mehessen ide-oda és nem viselte meg a szervezetét, akkor számomra nem kérdés, hogy nem kockáztatnék.
    Az én fiamból kiindulva , hogy 2 napos hatalmas 37,2C°-os "láz" volt neki és kicsit fájt a feje nem feltételezem, hogy nagyon oltatnám. Természetesen megkérdeztem, hogy beregisztráljam-e, de még nem is kaphatná meg júliusig az oltást. Bár azt mondta, hagyjam békén ezzel. Egy torokgyulladás 2 hétre ágyba tette rendesen múlt év januárban az ellen mivel kellene védekezni, ha a covid ennyire viselte meg?
    Éppen néztem Kemény Dénessel egy riportot. Azt mondta, hogy nem érti az embereknek a hezitálását hiszen a nevében is benne van, hogy védőoltás, tehát véd... Hatalmas érvelés főleg egy állatorvostól. A temető kapujában is fel van írva, hogy "Feltámadunk", tehát akkor no problem...
    A Szlávik meg szó szerint azt mondta, hogy a vészhelyzeti engedélyeztetés miatt valóban emberkísérlet van az oltásokkal kapcsolatosan, mert nem lehetett várni 5 évet, de persze semmi gond nincs a vakcinákkal...jelenleg.
    Tehát, ha engem kérdezel, akkor döntsd el te a lányoddal közösen

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák