Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Trident28

    tag

    Üdv Urak!! :)

    Megy a gépezet, de csak félgőzzel.. Se.. :DDD
    No.. Sok hezi, meg pénz szűkében vettem egy G3258-ast a gépezetbe... :) Piszkosul "megjártam", mert a lapocska nem tudta kezelni, na de mivel volt másik gépem így a hozzá való biost le tudtam tölteni. Sikerült a lap volt tulajával egyeztetni és mivel még meg volt neki az i74770-es prockója, hát elmentem hozzá és bele tettük a gépbe.. Bios frissítés.. Procik cserélgetése stb.. Megvolt... Minden ok.. Indul a masina.. Azután otthon bios beállítgatás, közben ámulgatás, hogy jé ezt meg egérrel, meg ööö izé... Szóval tetszett na.. Települ az os.. A szokásos... Minden szép minden jó, de pár nap után piszkosul furdalt, hogy mit lehetne állítgatni... Mert hát ha lehet, akkor miért ne húzzam egy kicsit... Szóval Bios-ban OC TWeaker-re katt és máris állítgattam rajta ezt-azt mit tudom én, mondom majd lesz valahogy... :) Aztán save és restart.. Látszólag semmi változás aztán jól van.. Hozzá teszem, hogy win10-et tettem a gépre és minden progim-adatom oda lett a D-ről is. Szóval semmi ilyesmit nem töltöttem le, mint pl.: Aida, CPU-z, csak a szokásos kodek csomag, winrar ilyesmi... Aztán ma, úgy kb. 2 hét után, megint csak rámjött a tuningolhatnék... Erre bemegyek a biosba és szép fehér betűkkel ott világított, hogy 4000MHZ-en megyek... :Y Micsodaaa??? :Y Na jól van mondom akkor discard azt csak fel kell tenni az aida64-et.... :) Felteszem-nézem és megállapítottam, hogy ez sem hazudik. Ez is 4Ghz-et mutat, no gyors érzékelő lekérés... 29 fokos.. :Y Ecsém ez még kávénak is hideg, nem hogy langyos..

    Szóval megannyi izgalommal tele sietve rákerestem mit is lehet kezdeni a nemrégiben beszerzett Asrock Fatal1ty H87 Performance alaplapommal és a benne szunnyadó G3258-as Jubileumi kiadású prockóval.
    A lapról mindössze ennyit találtam: Non-Z OC szorzóállítás :K

    A kérdésem-kérésem pedig az lenne, hogy csak a szorzót lehet/érdemes állítgatni vagy lehet spanolni az fsb-t is? Mi mivel járhat? Mibe fogjak? Mivel kezdjem?? Pár jó ötletnek nagyon örülnék!! :K
    Köszönöm!! :R

    Kellemes meglepetést okozott a kicsike... :B

    -"-

Új hozzászólás Aktív témák