Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Benőke #21149 üzenetére
Webcam megoldódott, másik topikban írtam mi volt a gond. A gép nem új, több mint 1 éves, bár alig volt használva...
Illetve most vettem észre nemrég hogy csak az ion vga ment eddig állandóan, most meg beállítottam hogy automatikusan kezelje a vga-kat (integrált/ion), és így már a hőfok is barátibb lett kicsit:
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Benőke #21368 üzenetére
Nesze, vazze! 2 vagy 4 GB alaplapra szerelt memória. Ja, még valami 2 cellás (!!!) az akkuja!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Ciripke
tag
válasz Benőke #21427 üzenetére
Az a baj, hogy volt mar egy samsung n210-es gepem (amit sajnos elloptak) az atomos volt, es hat mar 5-6 bongeszo ablakkal is csak lassan birkozott meg. Attol felek, h. bar a c60 modernebb, jobb, de hasonlo gondokat okozhat.
Volt aki irta lejebb, h pont csak egy kis plusszra lett volna szuksege egy c60-tol de hianyzott.
a hd tamogatas abszolut lenyegtlen mert tenyleg csak munkara lenne. dee azert az sok oldal megnyitast+word+excel esetleg meg ppt egyszerre. Es itt nemjo ha homokorazik a valtasok kozott. -
Tim82
félisten
válasz Benőke #21481 üzenetére
Ha nem akar újratelepítést, az is bőven elég lenne, hogy szépen letiltaná az automatikusan induló programok közül a Sony bloatware-eket. Elvégre azért elférnek 500 GB-on (ha abban a kiszerelésben van a kisgép, mint amit linkelt).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Veron
addikt
válasz Benőke #21481 üzenetére
Közben mint kiderült nem is lehet tulajdonképpen telepíteni a gépre, mert kiírja, hogy egyéb installáció van folyamatban -bár én indítottam el semmit.
Ezenkívül a Chrome felrakása után állandóan újraindult a gép, amíg le nem szedtük azt. Ez már biztosan nem normális és az általatok javasolt software gyalulás gondolom megoldás lehet, de azért nem ezt várja az ember egy 150 ezer Ft-os géptől. No meg akkor oda a legális Win8- ami szintén benne volt az árban.
Valakinek van egyéb ötlete?"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
válasz Benőke #21488 üzenetére
Mindkettotokkel ugyanarrol beszelunk. Vilagos, hogy ha leszed az ember bizonyos programokat, akkor az csak segit a helyzeten. Viszont vasarloi szemszogbol felhaboritonak tartom, hogy a 150ezer ft-os gepnel azzal kell kezdeni, hogy legyalulok mindent. Akkor megvehettem volna a 30 ezer ft-tal olcsobb darabot is, arra akkor olyan programokat teszek, amit en akarok. Persze elkezdem leszedegetni a gyanus alkalmazasokat, de ha egyil sem segit, akkor magat a wint kell leszedni, es itt ugrik a legalis win. Erre ertettem.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Benőke #21544 üzenetére
Már semmivel sem drágábbak, sőt!
Pár hozzászólással ezelőtt éppen Te linkeltél 89.900,-ért B847-es processzoros Acert, ami majdnem másfélszer erősebb az E-450-nél. Mióta az Intel dömpingáron adja ezeket a prockókat, egyszerűen nincs értelme másmilyet venni. Az viszont kérdéses, hogy a B847 helyett érdemes-e a drágábbat (pentiumot) választani. Mondjuk nekem biztosan megérne még egy tízes felárat, mert egy évvel később avul el a teljesítménye.
szerk: link beszúrás
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Mercutio_
félisten
válasz Benőke #21550 üzenetére
Ha már be vannak töltve az oldalak, programok teljesen jó a C60 is, fullHD-t is csont nélkül lejátszik, a gyerek egyetemi beadandótól kezdve az FB-s majomkodáson át a filmezésig mindenre ezt használja
Asus X201-en is be van forrasztva a memória? Mert 2GB rammal cs*szheti a vevő hiába van Ivy magos 3217U-s proci benne
Ignisvvt: Notiknál automatikus, hogy bios frissítésnél maxra tekeri a hűtést, nehogy közben túlmelegedés miatt lelője magát a rendszer.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
icons
addikt
válasz Benőke #21601 üzenetére
Üdv!
Igen, a saját notimat is kímélve használom (Acer Aspire TimeLineX 4830TG, nem egy kifejezetten minőségi laptop, de 14colos, elég nagy akksija van, és elég erős. Mégis relatíve hűvös, és csendes). Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy a felhasználás módja segít a legtöbbet a notik időtállóságán. De azért az se mindegy, hogy milyen alapból indulsz ki Egy üzleti kategóriás noti mérföldekkel jobban fog teljesíteni mint egy multimédiás (mint pl az enyém)!
Nekem is ez az első notim, úgyhogy még sok tapasztalatom nincsen a hosszú távú használatról, úgyhogy mindenképpen köszi a tanácsokat! (én is így szoktam használni, ha lehet mindig hálózatra dugom )
-
Richee11
senior tag
válasz Benőke #21606 üzenetére
igazából lassan 3laki leszek és rengeteget utazok majd! Gondolkodtam, hogy majd veszek egy tabletet és hozzá dokkolót, nem tudom hogy jönnék ki olcsóbban! a lényeg h hordozható legyen, lehessen rajta utazás alatt filmet nézni, zenét hallgatni, és a legfontosabb a jegyzetelés, esetleg írás! sajnos nem tudok rááldozni olyan sok pénzt
-
Richee11
senior tag
válasz Benőke #21670 üzenetére
nekem van egy komoly lenovo laptopom, ami minden igényemet kielégíti! járok hétvégi suliba, és 4 óra az út oda, és 4 óra vissza! Többnyire jegyzetelésre kell mert sok dolgot kell írni, beadandó órán meg ilyenek! A vonatúton mindenképpen csak filmezni maximum olvasni szeretnék! Nem akartam csúcs gépet, csak egy olyan amin windows van és garancia!
-
félisten
-
veterán
válasz Benőke #21685 üzenetére
Köszönöm!
C60-as mennyire használható a hétköznapokban? Csak mert kinézett egy Aspire One AOD270-et, N2600-al, 70k-ért. Megér ez 13k-val többet? (nekem megérne az igp miatt, de nem szeretném, ha fejemhez vágná, hogy milyen lassú a gép, tapasztalatom meg sajna nincs Brazossal.)
solfilo
-
veterán
válasz Benőke #21687 üzenetére
Megpróbálom meggyőzni. Nem lesz elég neki az Atom-os, de egyre hajthatatlanabbnak tűnik. Figyelmeztettem az oldalra görgetésre a kis képernyő miatt, meg a fostalicska igp-re. Majd eldönti.
Még egy kérdés: filmlejátszásnál kell valamire figyelni, hogy ne legyen gond a C60-al? Vagy az elterjettebb SD tartalmakat viszi akár cpu erőből is?
solfilo
-
-
félisten
válasz Benőke #21754 üzenetére
Velem eddig mindig nagy korrekt volt a szervíz, és 1 héten belül kész lett a gép (notebookstore - mindenkinek ajánlom).
Mondjuk nagy problémám még nem volt...[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
wwhy
veterán
válasz Benőke #21754 üzenetére
Melyik szerviz? Jópár Elitbookot és monitort javítottak nekem már, panaszom egy szál sem lehet.
Mindig a központi szervizt hívtam, 1-2 napon blül jött a szerelő az új alkatrésszel, beszerelte, csókolom.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Munkas
aktív tag
válasz Benőke #21782 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam. Ketten is ezt mondtátok. Elég könnyű is, nem is drága. Remélem az akkuja is bírja. Megnézem valahol ezt azt az Asus 756-t.
Intel procikban nem vagyok képben (15 éve AMD-vel kezdtem, azóta olyanokat vettem, mert azokat már tudtam egymáshoz viszonyítani), de van egy régi (3-4 éves) céges laptopom, abban P8400 2,26 GHz proci van 2GB RAM-al és az még most is elég gyors mindenre. Akkor ez 4 GB-al csak tud annyit. -
Geby
senior tag
válasz Benőke #21840 üzenetére
Igen, ezeket én is leszedtem. Felraktam. Sok változás nem volt. Broadcom van benne. Rá is van írva az aljára, meg az AIDA64 is kiírja szépen hogy BCM4313gl vagymi.....Ettől még nem működik, nem települ a driver....kiírja, hogy nincs megfelelő hardver. Win7Ultimate32bit és Win7Starter32bit is ugyanazt tudja.
Ez ilyen MEEGO rendszeres gép (volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest