Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obolony
senior tag
en a sima 2140 es a lenovo s10 kozott voltam dilemmaban, es vegul a sok teszt, es olvasas, aztan a valos megtapicskolas utan a s10-et valasztottam, habar eddig HP notim volt (tablet hp pavilion tx1305) es hp-t akartam. de a lenovo nagyon minoseginek tunt a hp-hoz kepest. azota meg bizonyitott, tenyleg sokkal jobban megy mint a hp. megbizhato, nincsenek driver gondok (ami a hp-nal jellemzo) hozza az aksi idot is szepen, jo a supportja. annyira megszerettem, hogy most egy lenovo x301-en gondolkozom. csak a penztarcan sikit ha megjelenik a 10-2 akkor en is valtok a g3 modem miatt. szal ha nem SOS a vetel, es nincs vmi kifejezetten komoly indokod a hp mellett, akkor megeri megvarni a 10-2 lenovot.
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Dzsez_
tag
Nem is olyan rég ezért a kijelentésedért még lehülyéztek volna, -ahogyan velem is történt-, mondván "mitől netbook a 12"-os dép". De minden változik. A hülyézők most szégyelhetik magukat. És azt is megsúgom nekik, hogy lesz 13,3-as és 14" os netbook is. Ráadásul nem fogják őket netbooknak nevezni, mert ez egy kezdetektől elhibázott névválasztás volt...
[ Szerkesztve ]
http://szabadforum.com/
-
EmThor
addikt
itt van még egy sd vid. tesztelésre
köszönjük!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Magnum_
nagyúr
-
Obolony
senior tag
ha mo balkan akkor el is mehetsz, senki nem kotelez ra hogy mo-n elj. utalom az ilyen paraszt beszolasokat. kapjal mar az eszedhez...
[ Szerkesztve ]
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Obolony
senior tag
egyszer mar szo volt arrol, hogy ezt a balkanozos paraszt szoveget hagyjuk abba, ugye? itt erre nem kivancsi a kutya se. senki nem kenyszerit ra hogy magyarorszagon eljel. a sajat hazadrol beszelsz, te, ember. gondolkozzal mar el aztan szegyeld el mar magad. el lehet menni ha nem tetszik valami, azt boldogitani masokat a jelenleteddel. nem kell neked magyarorszagon rontanod a levegot ha annyira balkan. amugy meg abbol levonni ezt a kovetkeztetest, mert egy japan gyarto neked nem tetszo feltetelekkel adja a gagyi jatekszereit, megfelhaboritobb. szegyeld el magad, es gondolkozz el azon hogy ki vagy, es hogy honnan jottel.
-
BloodRay
veterán
Szo-szó. Én annyira nem ájultam el ettől a géptől.
Az meg, hogy a kijelzője jobb mint az S12-é erősen kérdéses... Nagyobb felbontás kisebb méret mellett... Már Saint_ is megjárta vele, ott aztán kellett nagyítgatni.
Az árára én is kíváncsi leszek."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Magnum_
nagyúr
HP 5101-et nem nagyon kapni itthon... hádehogynem
I humbly and respectfully decline™
-
dunc
nagyúr
A héten vettünk renew gépet és az is lehet zsír ,pl a miénk "visszárú" külföldi üzletlánc rendelt sokat a hp-től és akcióból vissza maradt,és visszavette újracsomagolta és renew program keretébe újraértékesitette bontatlan 2140 et vettünk 69500 ért 2 év világgarral.
Neked mi bajod a renewel?
Ahogy leírtad az alapján a samu.
[ Szerkesztve ]
-
vakarcs
aktív tag
hali,
en samu melett dontottem es nem bantam meg... mondjuk en csak a feheret vettem meg, mert olcsobb volt, de nagyon jol osszeraktak, az akksi tenyleg jol birja... atlagos felhasznalasnal (net, zene...) 6ora siman megvan... kenyelmes a klavo, jol hasznalhato.
1 ev garos, de van ra pixel hiba biztositas, bar nem volt vele semmi gond.ami tetszik meg, hogy nem melegszik (mondjuk nem is hasznaltam semmi olyat ami indokolta volna ) es a masik ilyen, hogy nem fenyes a kijelzoje. Szeretem utkozben hasznalni (utazas, szabad...) es nalam ez egy fontos erv...
Tokeletesen mukodik, semmi gond nincs vele, es a samu netbookokrol eddig is jokat olvastam.
Udv:
VAkieladó a világ :)
-
Dave™
nagyúr
HP 5101-ből van 4 cellás és 6 cellás verzió is. A webkamera mindegyikben 2mpixel, a notebookstore oldalán elírták. 80-ért az új még mindig nem rossz vétel, csak erősen ki van herélve: fele memória, kisebb winyó, kisebb akku, kisebb felbontás (a korábbi favorit renew-hoz képest). Üzemidőben gondolom nagyjából a fele lehet (talán egy hajszálnyival több), tehát max 3,5-4 óra. Billentyűzet: a renew-k közül mindegyik angol, de ahogy nézem, ez az új is az. Valódi, érzékelhető különbség így nincs renew és nem renew között jelen esetben.
Szerintem szépek a Toshibák, de ez nyilván ízlés kérdése. A HP 5101 és 5102 masszív, üzleti széria, netbookban ilyen kategória nem igazán van más gyártónál. A billentyűzete ennek szuper, ventilátora nem teljesen halk, de nem is melegszik túlzottan, hangszórói viszont nagyon jók, lenyomnak jó pár notebookot is ezen a téren. A wifi gyors (n), bluetooth van. Ha van kérdésed, tedd fel nyugodtan.
-
rmmm
tag
Vki privatban irt nekem kerdeseket a SONYrol, gondoltam bemasolom ide is valaszom, hatha masnak is segitseg, infok elso kezbol.
"Ez a 21es szeria. A felbontas szerintem direkt jo h ekkora. Neha
firefoxban megnovelem a betumeretet, de legalabb a menugombok stb
kicsik maradnak. Wordben is felnagyithatom a doksit, de a word 2007
menu szalagja legalabb nem rakja tele a kepernyot. Csak ilyet vennek
legkozelebb is, bar neha sasolni kell, az igaz.
Sebesseget nem tudom mihez viszonyitani, mert nem vagyok netbookhoz
szokva. Pont ezert lehet, hogy nem tartom meg, mert nekem tures
hatar, mivel poweruser vagyok, vagyis allandoan ideoda kattingatok,
alkalmazasokat inditok el stb., ha csak netezel irogatsz akkor jo.
Viszi a 720p HD videot is vinyorol szaggatasmentesen, de a youtube
HD-t mar nem. Bar nagyon jo h mobilis, ezert hozni kompormisszumot
megerheti teljesitmeny terén, a heten eldontom. Ha eladom, akkor
annyiert hirdetem meg amennyiert vettem (96ezer akcios volt fukarban 2
napig)
Az aksi kibir 5 orat ha nem nyuzod csak irsz rajta. Extra nyuzasnal
3at, wifi, vilagos képernyő, videok jatszasa stb. feltetelezve
Egyaltalan nem melegszik! Ramot cserelhetsz szerintem, csavaros alul.
Billenytuzet OK nekem bejott, de nincs nagy kezem, az uj sony M-k
szerintem eleg rondak. a billenytujuk is
Ez feher ezust gyonyoru!!!! Mindenki imadja (olyan suliba jarok ahol
sok a csaj) Sajnos a kepernyo tukrozodik, de nem veszes lattam mar
rosszabbat is, es nagyon jo a feketeje.Wifi eros mint atom .
Hangszoro egy fos, de nem tudom mi a norma netbooken, notebookhoz
képest iszonyu gagyin szol es nem is tul hangos, pedig 2 is van.
A gép eszméletlenul egyben van. Es nem tudom elmondani, hogy az egyik
legfontosabb tulajdonsaga, hogy jobb oldalt a nyilak mellett is van
egy FN gomb, amivel konnyeden lehet ugralni a doksikban vagy weblapon
PGdown stb, ez egy hatalmas plusz. Ha nem lenne nem tetszene a
kezelése.No remelem segitettem valamit, en is megőrültem mielott valsztottam,
mert mindegyik gép kompromisszum vmilyen szinten " -
kokyt
senior tag
6 cellás aksival fél fényerőn és wifi-vel netezve nálam olyan 6 óra az üzemidő, 4 cellással ennek a fele lehet. A renew-tól nem kell félni, azt hiszem én kaptam itt a "leghasználtabb" gépet, mivel a sentinel szerint a HDD-ben 3 nap 20 óra volt. A burkolat tökéletesen karcmentes és tiszta volt. Gondolom egy vitrin példányt kaphattam
Amit még a géppel kapcsolatban meg akarok említeni, hogy a billentyűzet nekem nagyon furcsa. Állandóan melléütök, mert olyan széles Pedig én aztán tényleg marketing bullshit-nek tartottam a 95%-os billentyűzetet[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
elhamarkodottan írtam, a mostani top számomra a lenovo s10-3, csak itthon 117e, kint meg 90e u.úgy adóval terhelve és csodálkoznak ha csalnak itthon az emberek áfával vagy külföldről hozzák be a cuccot, azt a kevéskre, ráadásul kevesebbet érő pénzem, a kintinél drábban árult pénzre költsem, hát minek néznek ezek?
[ Szerkesztve ]
-
orkester
őstag
Nálam megy, igaz 2GB ram, de melette msn és media player is fut megállítva, a ram foglaltsága nem változik, viszont a proci közel 100%-on dolgozik.
[ Szerkesztve ]
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
-
steve@prhw
őstag
Kb. 2 hónapja egy fehér-ezüst 752-est vettem párom kisleányának. Szerintem jól sikerült darab, a billentyűzete abszolút a 15,4"-es noti kategória méretét hozza, ergo -egy netbookhoz képest- álom.
+ pont a felbontáséért, egy csomó weblappal találkozom mostanság, ami nem foglalkozik a kliens felbontásával, így az 1024-ből egyszerűen kilóg. Nénikéjüket...
+ pont a kis celeronnak: 4-5 órát gond nélkül elmegy általános használattal, a win7 teljesen jül működik rajta. 3.0 az élményindexe. Ha jól emlékszem, egy 520-as (de nem 100%, ne bántsatok...) atomos gépet adtak el a boltosaink win7 starterrel, hááát... Horrorisztikus volt, 1.9-re értékelte a procit, skype-flash-es weboldal-mp3 lejátszás közben nem nagyon tért magához...
- pont az 1 év gar, de én rögtön vettem hozzá +2 évet (kb. 9+Fa), így már abszolút vállalható.
- pont a BT hiány, először eléggé zavart is, de igazából a telefonból úgyis kikapja a kártyát, és úgy másol rá zenét, más BT-s eszközünk meg nincs.''Egy bármilyen Annál jobb hogy új és Fényképezős!'' by Rolabola
-
EmThor
addikt
ez külsőleg más, de belülről ugyanaz az 1.2-es proci, 2 gb ram, 4 cellás akksi (talán a grafikus rendszer különbözik), aki perfect orosz az értékelni fogja (én nem értettem semmit). Zsír ez a gép!
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Viszont soklapos netezésre, Youtube-ra + Word-re kellene csak... (U350-nél fülessel behallatszik a vinyó is, elektronikus zaj + a ventije is hangos állítólag).
Asus UL20A/30A meg kiló ötvennél kezdődik. Az nekem sok.
-
MODERÁTOR
nekem asus ul20a van, bár ez "csak" 12 coll, meg drágább is, mint a fenti lenovo, bár dos helyett win7 hp van hozzá, valamint egér és táska. Csak HDMI már nem jutott rá
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
CHIPman
nagyúr
válasz EmThor #10160 üzenetére
Ez melyikre vonatkozik? A Samu azt írja az N210-re, hogy akár 12h-t is bír. Gondolom ez csak úgy, hogy lerakják és megy. De azért ehhez képest az 5:45 netezés az nem sok.
Ja, és opcióként ott az N210-nél a beépített 3G modem, az NB30-nál meg a touchscreen. Ezeket honnan lehet beszerezni itthon?hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Dave™
nagyúr
válasz EmThor #10366 üzenetére
A csajok jöhetnének, a netbookból még mindig a HP 5101
A fémet nem sikerült lemásolni? Amúgy jó cuccnak tűnik, bár látszik az eltérő pozicionálás: a HP az 5101-et inkább üzleti szegmensbe, férfiaknak szánta, ez meg divatmodell, csajoknak Nyilván uniszex, de az a fényes műanyag felület, amit a sminkkészlet sem karcol meg azért elgondolkodtató... Na de a csajok telitalálat, főleg a barna Na jó, nem tudnék választani
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Mini PC
- További aktív témák...
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest