Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RobeeK

    tag

    Sziasztok,
    dap-ot keresnék nagyjából plusz/mínusz 100e Ft-os árkategóriában, nézegettem, olvasgattam itt a fórumon is.
    Eszerint ha jól gondolom a sokat tudó Fiio-kat érdemes hanyagolni, mert hangban viszont nem hozzák amit a konkurencia kevesebb tudással. Amiket nézegettem, olvasottak alapján:
    Cowon Plenue D - ennek a hangjáról jókat olvastam, kapható is idehaza, viszont amit több helyen írtak, hogy bugos a firmware, akadozik a felület. Kérdés mennyire, ill ez mennyire zavarna.
    Shanling M3s - ennek hátránya - számomra - hogy csak külföldről beszerezhető, mivel nálam általában ami elromolhat el is romlik. Ill a tekerős hangerő szabályozó sem túl szimpatikus, volt olyanhoz kis időre szerencsém. Hangját viszont nagyon dicsérik és ez használható külső dac-ként is (kérdés itt nekem az akkumulátor kezelése ilyenkor).
    Cowon Plenue J - ez valami új, divatosabb kinézetű D? Mintha azt olvastam volna, hogy ez is akad kicsit, de messze nem úgy mint a D. Hangban milyen, volt valakinek szerencséje hozzá?
    Vagy ezekhez hasonló egyén ötlet - árban és méretben? Méretre is kisebbeket nézegettem, mert naponta hordoznám magammal, javarészt zsebben és én is kicsi vagyok :)
    Köszi,
    Robi

Új hozzászólás Aktív témák