Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz bucsher #24905 üzenetére

    Nekem a NexPlayer jött be, amíg még telefonról hallgattam zenét, illetve a a CM-ben levő Apollo, amit szintén letölthetsz a Playről. Illetve most, hogy rákerestem, még emlékszem a Fusion Music Playerre is, az is tetszett, bár persze eléggé hasonló a fenti kettőhöz.

    assemble: Hát, a hangminőség vaktesztet magad is meg tudod csinálni. Biztos volt a lejátszón gyárilag valami 24/192-es zene, azt fogod és lekonvertálod 16/44,1-be meg mp3-ba, és megkérsz valakit, hogy segítsen vaktesztben.
    Azért a fórumos véleményekkel és összehasonlításokkal vigyázni érdemes, mert eléggé nagy a szórás. Főleg a headfi-n, ahova boldog boldogtalan beír, és semmi esélyed, hogy meggyőződj róla, hogy ki is az illető, és mennyi valóságalapja van annak, amit írt. Ezen a fórumon legalább egész sokan ismerjük már egymást személyesen is a topik többi tagjával, és tudom róluk, hogy legalább tényleg hallották azokat a cuccokat, amiről írnak (például mert az orrom előtt próbálták ki). Headfi-n olyan is esett már meg, hogy valakit kibannoltak azért, mert leírta, hogy xy termék szerinte szar (vodkaboy a PH!-s DAC topikból, ha így ismerős). Illetve tele vannak olyan véleményekkel az ottani topikok, amik egymás szöges ellentétei. Ami nem baj, mert ez szubjektív dolog, csak így elég nehéz akármire is következtetni, ha ilyen nagy a szórás.
    Sokan nagyon vártuk például a Fiio X3-at a megjelenése előtt, és hát eléggé sok vitát kavart a hangjával (illetve kavar még mindig), van akinek nagyon tetszik, van akinek nagyon nem. Szerintem ha elolvasod miket írtunk itt róla a fórumon, nem leszel előrébb, hogy megvedd-e vagy sem. :) Meg kell hallgatni és eldönteni úgy.

Új hozzászólás Aktív témák