Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Aron989 #24860 üzenetére

    Azért nem kell elhinni, hogy ezek tényleg képesek meghajtani nagy fejeseket. Az AK120 az kb ilyen középkategóriáig képes elmenni meghajtásban, de már ott is kijön, hogy bedugod a cuccot egy asztali erősítőbe, és teljesen új világ nyílik meg, annyival jobban fog szólni.
    Ez az új Sony szép, meg jónak tűnhet elsőre, de ha ránézel a Verge hírre (bár megjegyzem, hoyg nem szeretem azt az oldalt, mert inkább divatoznak a technológiai részletek helyett), akkor kb arról írnak, hogy mekkora tárhelye van, és hogy egy több mint 2 éves (!!) Android verzió fut a lejátszón. Namost ez már az induláskor egy hatalmas minusz. Ez az egyik legnagyobb baja a Sony F walkman szériának is, hogy egy elavult, lassú rendszert kapott, és mindezt azért, hogy elmondhassák, hogy de lehet rá appokat tenni. Hát, köszi. Ez a bajom a Sonyval, hogy több területen is ebbe az irányba mennek, például a fényképezőiknél is próbálnak azzal hódítani, hogy telepíts rá appokat. Ezzel szemben az AK egy céleszköz, egy dolgot tud, de azt nagyon jól. Szerintem ha ennyi pénzt költesz egy céleszközre, akkor az legyen tényleg céleszköz, nem pedig prémium áras svájci bicska.

    Viszont ha már ilyen 300 ezer körül költenél rá, akkor én egyiket sem venném, hanem egy Cowon Plenue 1-et vennék helyette. Több tárhely az AK120-nál, jobb és gyorsabb kezelőfelület, és (számomra) kellemesebb hang. Nekem is most ez van tervben, ha valaki elviszi az AK100-at. Amúgy azt is vehetsz, jóval olcsóbb, és nem egy rossz lejátszó egyáltalán. Akik hallgatták mindkettőt, azok nem nagyon tudták indokolni a dupla árat a 120-nál, mert hangban alig jobb, és erősítőben sem olyan lényeges a különbség.

Új hozzászólás Aktív témák