Új hozzászólás Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    Tegnap ujratelepitettem a W7 x64 Pro op.rendszeremet mert atalakitottam a tarolo strukturat, igy az SSD mar egyben van, elotte fel volt osztva ket particiora, es melle kerult egy atlagos vincsi. Catalyst WHQL 13.12
    Probakeppen az OS-ben atiranyitottam a TEMP mappakat es a 400 MB lapozofajlt a vincsire. (E:\)
    Ezutan feltelepitettem a Firefox 25.0.1-et gondolvan hogy paran meg ezt hasznaljak.
    A bongeszoben letiltottam az SSD-re valo irast, vagyis a cache-t atiranyitottam a memoriaba, de elhelyeztem egy uj Karakterlanc-ot is FFCache neven a vincsire mutatva.
    browser.cache.memory.capacity Egesz 524288
    browser.cache.disk.parent_directory Karakterlanc E:\FFCache
    A tobbi beallitast a nekem megszokott modon allitottam be, vagyis amit mindig hasznaltam vagy hasznalok.
    Az eredmeny kriminalis lett :D
    De szoszerint, mert a bongeszo ugyan gyorsan indult de hasznalat kozben neha kicsit beakadt nem ment rendesen a gorgetes ilyemi.
    Ugyanezt eljatszottam a 26-os verzioval is, az eredmeny ugyanaz, akadozik a bongeszde.
    Majd ezutan eloszor az OS-t allitottam vissza, vagyis a TEMP mappak beallitasai az eredeti utvonalon, a 400 MB-os lapozofajl is az SSD-n van. A bongeszes meg mindig nem az igazi.
    Majd megszuntettem a bongeszo gyorsitotar vincsire iranyitasat, maradt a memoriaba iranyitas, az eredmeny,sima gordulekeny bongeszes, kivallo.
    Ezutan megszuntettem a memoriaba valo atiranyitast is, es beallitottam 500 MB-ra a gyorsitotarat ami az SSD-re mutatott, lenyeges valtozast nem hozott, ahhoz viszonyitva amikor meg a memoriaba volt iranyitva.
    Igy visszaallitottam hogy a memoriaba tarazzon, jelenleg is igy hasznalom.
    Mindezt csak azert csinaltam probakeppen mert olvasgatom hogy paran panaszkodtak hogy SSD hasznalat mellett akadozo a bongeszore, igy en is kiprobaltam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák