Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CyberPunk666

senior tag

válasz -Mike- #83244 üzenetére

Mit nem értesz? Zavarta a szomszéd motorja, ezért átment baltával, de a rendőrök lekapcsolták.

(#83243) Gaboman
    Reméljük csak felfüggesztettet kapsz!

[ Szerkesztve ]

• Gaboman

nagyúr

válasz -Mike- #83244 üzenetére

Haverom feljött a motorjával mert hogy valami zörög a blokkban, kint a ház előtt járatta a gépet én meg hallgattam mi szólhat benne.
    Egyszer csak a szomszéd állandó bajkeverő kikiabált hogy kinyírlak meg szétbaszom a motorodat veled együtt.
    Nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget a dolognak, mert ez számára mindenhol mindennapos dolog ez.
    Egyszer csak megjelent egy 90 cm hosszú 20 cm fejű fejszével, odament haverhoz és elkezdte fenyegetni, a motor felé szurkált a fejszével.
    Aztán hirtelen felemelte és a tompa élével suhintott egyet a motor és haverom felé, csak azért nem találta el őket mert haverom oldalirányba elhajlott a motorral együtt.
    Ezután lefegyvereztem a támadót és a földre vittem, majd kihívtam rá a rendőrséget.
    Nagy felháborodást keltett az utcában az esemény, sajnos már nem az első esete az úriembernél, jelenleg is több eljárás folyik ellene.
    Bementünk délután a rendőrségre ahol tanúként kihallgattak minket, az úriembert bent fogták estig majd kiengedték.
    Szomorú dolog ez mert életveszélyes a társadalomra, nem való a közösségbe, kérdezte is a szomszéd hogy meddig mehet ez, amíg nem folyik vér?
    A gyerekek sem mertek fent aludni annyira megrémültek az esemény láttán.
    Egyszóval jó lenne tenni ellene valami mert ez már megbotránkoztató hogy ilyenek megtörténhetnek, és ehhez hasonló cselekmények Csernyén mindennapos dolgok az úr részéről.

[ Szerkesztve ]

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

Új hozzászólás Aktív témák