Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz runner 125 #78728 üzenetére
A közvélekedésre hivatkozás érvelési hiba.
Te szemétnek gondolod, én véleményilvánításnak. Halkan megjegyzem, a trollkodás más. Nekem nem a bomlasztás a célom, csupán hogy adott esetben elmondjam én is a véleményem, ha olyan téma kerül szóba.Ha nálad a "közösség részévé válni" azt jelenti, hogy el kell kezdeni feneket nyalni, és a saját véleményem helyett mindenkinek azt mondani amit hallani szeretne, akkor köszönöm szépen, de büszkén vállalom, hogy én nem tudok így egy közösség részévé válni.
Mindenkinek megvannak a maga dolgai. Én nem értem, miért jó neked, hogy egy porszem nincs a motorodon, annyira tisztán tartod. Neked az én szememben ez a kattanásod. Nekem meg mondjuk az ABS, amit Te nem értesz, és azt gondolod az én kattanásom. De amíg ezt el tudjuk fogadni, hogy neked a tisztaság a fontos, nekem meg mondjuk hogy ne egy elektronika fékezzen helyettem, addig nincs baj, béke lesz. Ha egymás véleményének tiszteletben tartása helyett elkezdünk személyeskedni, megpróbáljuk a másikra ráerőltetni a saját véleményünk, vagy vélt igazunk, megpróbáljuk ráerőszakolni, hogy ő is úgy gondolja, mint mi (és az általunk 99%-nak vélt többi motoros), na, abból csak személyeskedés és civakodás lesz....
Egy igazi közösség tiszteletben tartja a tagjait, azok esetleg más vélekedését. Ne aggódj, pontosan látom, ennek tükrében mennyire közösség pl. ez a topik itt a PH-en. Nincsenek illúzióim. De erről a legkevésbé sem én, vagy a tevékenységem tehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest