Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Daywalker #50617 üzenetére
Ez a hozzáállítás mennyire bonyolult karbisnál?
Most hogy mondod, hétvégén visszatettem a sportdobot és ha nem húzok gázt lámpától indulásnál, akkor hajlamos lefulladni... plusz nehezebben is indul... Hmm, ez még eszembe se jutott,hogy a kipufogó lehet. Kezdőként azt hittem béna vagyok, bár az nem tűnt fel elsőre,hogy előtte meg nem volt ilyen amatőr gondom. Mivel annyira nem izgat, visszateszem szerintem a gyárit. Annak a kétszer vaskosabb formája amúgy is többet dob a gépen, mint a hang.
Plusz valaki akár priviben segítene, hogy mennyiért lehet egy ilyen sportkipufogót eladni? Lehet több értelme lenne egy táskaszett irányába fordítani az árát.
Xaels: Nem bírom ki, hogy ne jegyezzem meg... Engem ilyenkor azért szokott b.szni az ideg, hogy nincs-e gond a motorral, ha a másik nem vette meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
runner 125
nagyúr
válasz Daywalker #50617 üzenetére
Ez csak végdob páros, a komplett rendszer gyári.
Annó volt egy 500-as Nexus-om, ott pl. nagyon lehetett érezni a nyitott dobot, sokkal dinamikusabb volt tőle.
Igen, részint ott (is) lakom és erre tényleg figyelni kell. Annó kaptam is egy 50 euros büntetést a nyitott dob miatt, viszont ehhez van hangtompító furulya.
Az E jelzést nem keresték egyébként, szimplán ránéztek és mondták h nem gyári dob, hangos, ez itt Ausztria, nem Mo., 50 euro.Mosquito34
Nah igen. Állítása szerint a tulajdonosa odaadná annyiért, de akkor ők nem keresnek rajta semmit.
Mondtam neki hívja a tulajt és beszéljék meg.Mi legyen még hozzá?
Van rajta egy egyedi, tényleg karbonból gyártott hátsó sárvédő, illetve egy elég komoly riasztó - rablásgátló párossal van ellátva, de ennyi a plusz.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest