Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Bogyó bá' #105549 üzenetére
Magyarországon nagy úr a márkabuziság. Egy f.szság. Villognak a csilli villi szarokkal, aztán sokaknál otthon üres a hűtő. Szerintem sem gáz a GS500. Ha lenne egy terepes verziója, már a garázsban állna. (Így marad a Freewind... pár éven belül. )
veze: Aki nem tud GS500-al élménymotorozni, az GSX-R 1000-el sem fog. De gyanítom,hogy ilyennek az élmény az egyenesben kihuzatás, kanyar előtt nagy fék az élmény...
Nekem van cimbim, aki mögé felülve még egy 250-es bármi nyergében is összefosom magam.
A márkabuziság kedvenc mondata nálam: Az én motorom a Motul olajat szereti, attól a legjobb! Ezért mindig azt veszem! ---- ettől olyan idegbajt tudok kapni, hogy van hely, ahova már emiatt nem hívnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
z123456789
addikt
válasz Bogyó bá' #105549 üzenetére
A napokban konfiguráltam magamnak egy BMW G310R-t játsziból.
Tettem ezt azért, mert az utcán megpillantva azt mondtam "akurva, ez jól néz ki, pedig tuti valami kicsi".
2004-es Z750-em van. Az első motorom, 3. szezonom jön. Tavaly mentem 2000 km-t. Nem kell mondjam, hogy nem tudok vele normálisan menni, ugye? (Ez azt jelenti, hogy nem is cibálom ökör módjára, csak simán piperkőcködöm vele. ).
A lényeg, hogy szerintem boldog lennék egy kisebbel is, és töröm is a fejemet azon, hogy kisebbre váltsak, mert a fokozatosság kihagyásával szerintem valami borzasztó torzulás keletkezik a motoros vezetési tudásomban.
Ez csak ez én véleményem, nem kell vele egyet érteni, és vitatkozni sem akarok róla, a mondanivalóm az volt, hogy én pl. visszaváltanék kisebbre, lassabbra, könnyebbre, pedig szeretem a motoromat.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?