Aktív témák

  • lmisi

    senior tag

    CM9 főleg, CM10 1-2 naponta újraindult a telefon magától, piszokul be tudott lassulni. A szolgáltatásait nagyon szerettem, pl. értesítési rendszer, de tele lett a hócipőm amikor nem vettem észre a hotboot-t és 1-2 órát lebzselt a pincsikód kérésnél, vagy fontos hívás kezdeményezése közben ajándékozott meg egy 2 perces újraindulással. Gyöngyszemként az egész tetején amikor csak a hálózatot dobta el és nem vettem észre fél napig, csak csodálkoztam miért hív annyi ember a vonalason és mail-ek sincsenek.
    Ekkor döntöttem vissza a 2.3-ra MokeeOs próba. Nos pár óra híjján 3 hete fut. Ezalatt kaptam/küldtem kb. 30 sms-t, Városi dugó navigáció kb 20-25 alkalommal összesen cirka 10 órán keresztül, többszáz mail érkezett, pár óra beszélgetés, 2 alkalommal tracking, 30-40 fénykép, 10-15 perc filrögzítés, pár óra webezés. Állandó 3g/2g/wifi állítgatás naponta sokszor (Ezt a CM10 különösen utálta). Game 10 perc. Jegyzetelés egyéb 1-2 óra, Naptár(Jorte), Feladatkezelés (Astrid). Tárcsázót lecserélve, Billentyűzet anysoftra
    0 repcsiztetés, szigorúan 7/24 és így bír átlagosan 2 napot. (CM10 hagyjuk :(( , CM7 bő egy nap anno)
    És még mindíg nem lassult be, 1 alkalommal csökkent a ram 170 megára, de most is 220 volt utoljára.
    Kb. olyan gyors mint első nap. Ezek szerint azandroid is tud nagyon stabil lenni. Valamit tudnak a kínaiak, mert a cm7 is megadta magát ettől a terheléstől, a CM10 a tizedét sem bírja.
    Amúgy nagy tisztelet a Quarx és a többieknek, hajrá nekik. :DDD

Aktív témák