Aktív témák

  • chab7

    addikt

    Helyzetjelentés:

    Ma visszastornóztuk a T-nél a hibás Defy-t. Kicsit volt csak gáz, hogy egy olyat adtak el újként amiben volt egy áprilisban, az üzletben készült fotó. De ez nem is lett volna baj, ha nem lett volna a kamera hibás. De az ott készített teszt fotón is látszott a hiba. Függőleges csíkok a képben. Cserélni nem tudták, és másik üzleteikben sem volt, hogy átmehettünk volna cserélni. Szervíz meg ugye a héten nem lett volna kész - a tesóm megy jövő héten vissza külföldre.
    Szomorúságunkban, hogy így jártunk benéztünk a Vodához is. 5ezerrel ugyan drágábban, de kaptunk Defy-t :C Zsír újat, bontatlant, és szintén sárga lencsés BAYER kamerásat !!!!!!!!!
    QN gyártású, tehát még újabb is az én zöldemnél.
    Utolsó előtti darab volt. Szóval akinek még kell Defy, az egri T gazdaságos Vodában megveheti az utolsót (hacsak ennek is nem lesz vallai baja - ne legyen - és nem kell cseréltetnünk.)

    Közben ám a második bayer kamerásat a kezemben tartva rájöttem egy másik különbségre köztük, és még bele sem kell nézni. Fülelni kell ! A bayer kamerásoknak van fókuszáló hangjuk a kamera appot elindítva. A soc kamerásban nincs ilyen hangja.

    Na akkor most romolok gyorsan, hogy végre mindketten használhassuk az új telóinkat ;)

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Aktív témák