Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz gpek #11686 üzenetére

    A 11680 nem az enyém. Én azért megnézném az eladási statisztikát, szerintem kis hazánkban lehet több a Defy mint Ájfón (legalábbis csak az utolsó egy évet nézve).
    Ennyi felhasználóból, alapból lehetnek gyári hibák és keletkező hibák, de ezt még súlyosbítja a társadalmunkat érő butulás (sajnos nem csak a technikai dolgok ismeretszerzésének hiánya miatt) ami miatt hatványozott user error van jelen. Én éppen ezért nem következtetnék egyenesen a romok minőségére, főleg mert a fórumon található problémákból valójában nagyon kevés van jelen (ami nem user error).
    Az meg egyenesen elkeserítő, hogy miután az első hsz-ben le van minden alap dolog írva, mégis hetente rohan ide valaki sírva hogy feltett egy 2.3-as full romot és nem tud visszatérni.
    Ilyenek miatt a rom a hibás? :N

    De nem baj, mondd csak meg. Az megy mindenkinek ;)

    (#11687) Mozzarella: Én ebből csak azt látom hogy még mindig sok a fércelés, és tuti lesznek még a jövő héten is. De persze nem lebeszélni akarlak. ;)
    És mint mondtam nálam ment már régebben is minden - igaz csak pár órát próbálgattam. Nekem pont az nem jött be ami a miui-soknak bejön. Ájfon, keleti ízek, fehér menü, menü elrendezés (lehet nem nem egyszerü felhasználó vagyok), de maga az elgondolás az appok szerkezetét és kivitelezését illetően. Ennyi. A két tábor ezek miatt nem is igen fog közeledni annak ellenére hogy a cm után azért így is második helyre teszem a miui-t. Ha másért nem is, a jó, erős fejlesztői vonal miatt és a nagyon jó fórum support miatt.

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Aktív témák