Új hozzászólás Aktív témák

  • sityupityu

    veterán

    válasz @rglaaf #11528 üzenetére

    Ennyi! Ez csak egy plusz megerősítés ami a napnál is világosabb volt eddig is.

    És akkor most hagyjuk a magát a versenyt és nézzük a közönségreakciót és egyebeket:

    Még egyszer megnéztem a versenyt, ami azért igen gáz volt a spanyol versenyzőkre nézve.
    A felvételen végig tisztán lehetett hallani a közönségmorajlást minden egyes Rossi előzésnél.
    A verseny végén Rossi alig tudott bemenni a saját boxába, annyian tolongtak ott. Ja, és több konkurens csapat is már ott várta, hogy megveregesse a vállát.
    Eközben a vb bajnok Lorenzora Biaggin és a saját brigádján kívül kicsit erősen fogalmazva a lőtéri kutya sem volt kíváncsi, miközben Rossihoz nem lehetett odaférni.
    Fenn a pódiumon minden volt csak nem ünneplés. A három versenyző közül egyedül Pedrosát nem fütyülték ki. Spanyolországban spanyol világbajnok és ilyen fogadtatás? Pff, hát ez igen gáz lehetett. És azt senki se gondolja komolyan, hogy a fújolás és a füttykoncert csak és kizárólag olasz szurkolók felől érkezett. Igen is mi ez, ha nem egy elismerés Rossi-nak, illetve egyet nem értés a megtörténtek felé.
    Igen, én is egy elvakult Rossi fan vagyok, de 100 szurkolóból 80 ugyanúgy agymosott mint én. Vállalom. :R Úgy is minden Rossi drukker így van beállítva.
    És szerintem baromi nagy tévedésben van az aki azt hiszi, hogy Lorenzo első számú pilóta lesz a Yamaha-nál, és ki lesz nyalva a valaga jövőre csak azért, mert most épphogy (ráadásul hogy) ő lett a vb bajnok. Ugyanis a itt a pénz fog beszélni. Ezek az idióták gyakorlatilag áldozatot, egy mártírt csináltak a motorsport történetének idáig is toronymagasan a legnépszerűbb versenyzőjéből. Ekkora szurkolótábora senkinek nem volt és talán nem is lesz soha. És ezt a szponzorok is nagyon jól tudják, akiktől mindent meg is fog kapni jövőre. Viszont ezekből a spanyol, amiket nyilvánvalóan ő is élvezett idáig semmit nem fog látni, az egészen biztos. Külön kíváncsi vagyok jövőre a két spanyol, különösen Marquez fogadtatására majd a futamokon. Nem tiltott dolog a másik támogatása, de hogy ez nem lesz elfelejtve abban is biztos vagyok.

    [ Szerkesztve ]

    --albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

Új hozzászólás Aktív témák