Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Carasc0

    őstag

    Sziasztok!

    Adex:

    - Most hogy újrakezdtem a játékot, gondoltam bejelentkezek a Game Centerbe és tökéletesen működik. Nekem is 3 achievement nincs még meg. Van egy Hidden ami 60 pontot ér, van egy olyan az összes TEST YOUR MIGHT legyen meg, illeve egy kombinációs amit ugyan megtudok csinálni, de utálom a bogaras csajt a játékba szóval kihagytam.

    - Ehhez a cheat dologhoz lenne egy érdekes meglátásom. Azon része, hogy valaki a megjelenéstől számított 1-2 órán belül meghekkeli a game-t és egyből jön egy VII-es fúziós TANYA-val az CHEAT. De azt úgy vesszük hasznos is, mert FW-be legalább kipróbálhatod a csapataidat, hogy hogyan küzdenek meg az ilyen korán fullosan kifejlesztett karakterekkel. Sztem az még nagyobb bűn lenne, ha mondjuk teszem azt egy lvl 50-es VII-es fúziós Milenna max sebzése gyárilag 60K (ez csak példa nemtom pontosan), de valaki megbütyköli és lenne neki 200K sebzése ésazt állítja csatasorba. Na az lenne az igazi gáz. De ilyennel még életemben nem találkoztam. Én ezeket elnézem már, hogy valaki megjelenik nekem fullos VII-es Klassic Kano-val teszem azt. Neki rosszabb, mert ha netán elverem és látha az FW log-ba hogy vesztett, akkor rájön arra, hogy ez sem a legerősebb kari és még inkább elmegy a kedve a játéktól.

    To all:

    Az még haggyán, hogy a kedves Adex kolléga felfedezte hogy a Silver pack képes gold kártyát nyitni. De az hogy az Alliance pack miket képes nyitni, az még engem is meglepett (lehet már tudja ezt is)! Az alábbi kép, egy nyitott Alliance pack tartalmát mutatja :Y :

    Ezen felül nyomatja a bronz kártyákat is szorgalmasan! :C

    Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

Új hozzászólás Aktív témák