Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kanczy
veterán
Bizony-bizony, csaphatjuk. Szombaton mikor?
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
TazLeacher
nagyúr
Nálunk még nincs DLC...
Éjszaka néztem még, és a játékban a DLC menü alatt azt írta, hogy nincs elérhető tartalom.
-
DonMedve
addikt
válasz TazLeacher #655 üzenetére
PSN-en a marketplace-be nézd meg.Játékba nekem sem mutatta,Én is a live mp-ről kaptam le!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Kanczy
veterán
ÁÁÁÁÁ... tényleg, DLC
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
DonMedve
addikt
Megmondod Anyunak,hogy este 7-8-tól úgy reggelig. Biztos nem fog szólni!
Kanczy:Tegnap meg is vettem! Mindjárt ki is próbáltam mindegyikkel a kivégzéseket.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Kanczy
veterán
Na, ma haladtam elég sokat a játékban. Levertem Secret Smoke-ot és Jadet (elsőre megvolt a Shang Tsung duplaflawless ), illetve unlockoltam mindent a kriptában. Most jönnek a valóban nehéz, de legalább is hosszú achievementek
-
FefeeX
veterán
Báh, nekem 200 meccs alatt nem sikerült Shang Tsung dupla flawless... Olyan legalább húsz alkalommal volt, hogy utolsó ütésként nem ő hanem én kaptam... Meg olyan is gyakran, hogy nem veszi be a kontroller a mozdulatot... Asszem rendelek egy Aberdeen Controllert mert ennek a Dpadja nagyon ratyi...
-
FefeeX
veterán
válasz DonMedve #666 üzenetére
A dpad pont hogy jobbnak tűnik az Aberdeen-en, ráadásul a kábelre nincs szükségem... De amúgy az Onza is számításba jött...
UKból, a shopto-ról nem olyan vészes az áruk...Kanczy: azon hát, de a rohadék valamiért mindig megüt egyszer. A lábsöprés gyakori, de van hogy kisütést nyom egy blokk után, vagy éppen csak kombózni áll neki (beginneren kaptam már Shangtól 48%-os kombót)
Kedvencem mikor koponyákkal kezd. Egymás után hárommal alulról; közeli, távoli majd közép Néha nem tűnik beginnernek a beginner, no megverni nem nagy cucc, de a flawless...[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Majd meglátjuk!Én valszeg Onza-t veszek!
Ma megint a poén kedvéért felugrottam a mortal oldalára,mondom meglesem hátha jó már,hát nem tudom mit csinálok rosszul,de nem megy!Mindíg azt mondja érvénytelen kód!
-
Kanczy
veterán
válasz DonMedve #670 üzenetére
Nekem asszem az Aberdeen a jobb, mivel a Mortal a lényeg, ahhoz pedig nagyon jól használható az extrás D-Pad. Alapból jobban tetszik az ONZA TE, de az még drága is
-
DonMedve
addikt
Nem sokkal drágább az Aberdeen-él!Razer-től 50€+pk,árgépen az aberdeen 15k+pk.Sok különbség nincs.
Mondjuk Én úgysem D-pad-el nyomom,hanem analóg karral.Lehet ez is a baj,hogy béna vagyok! Kicsit kimentem rangsoroltra,2Win/4Loses a mérleg.
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
A megjelenő DLC-be az új csaj kemény lesz!Nézegettem róla videókat!Aúú.
Egyáltalán tudni mikor jön a patch?Ideje lenne már!"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
FefeeX
veterán
Drágább az előállítása, nomeg akkor ki venné meg pluszban? különben sem színesek a gombjai, emiatt pl sztem nem adható alapból...
Nekem Aberdeen már picit jobban tetszik, bár az Onza is bejön... Csakhát a kábelek... Nekem is bunyós játékok miatt kell, de sztem az Onza Dpadje is profinak tűnik...
Amúgy shopto-ról az Aberdeen 34 font, az Onza TE meg 42... Aberdeen vezeték nélküli és play and charge kittel kapod... -
FefeeX
veterán
válasz DonMedve #672 üzenetére
Nekem meg 0-2 az állásom egyelőre, hiába játszom dpadon... Mondjuk nem sokon múlt egyik sem. Kellene egy pontosabb dpad... Ha már a tekken fight stickem nem küldik...
Amúgy a buszon vagyok Zegre és lenn a csomagban a box. Ha úgy leszek szombaton h nem terveznek nekem semmit akkor leszek, meg szerintem holnap vagy hnapután nap közben is.
Skarlet meg nem hiányzik szerintem... Azért cinkes h mostanság minden DLCben jön, mindenért pluszban fizetni kell aztán a játék meg nem áll meg 20ezer alatt...
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Király! Tudtam,hogy nem bírod megállni! Elvileg Skarlet ingyenes lesz,és végül is patch-el együtt fog jönni legjobb tudomásom szerint.
Én is próbálgattam Dpadon,de még úgy sem megy mint analóg karral.Azt a tekken cuccot honnan rendelted és mennyiért?
-
DonMedve
addikt
-
FefeeX
veterán
válasz TazLeacher #580 üzenetére
Shangot megvertem végre dupla flawlessre, de kivégeztem. Na most nem értem a dolgot, mit szabad mit nem, mit merre meddig. Nem adott be semmi secretet. Megint vagy 10edszerre lett flawless, de előtte a player select-tel nem szoktam várni... Nem teljesen értem mit meg hogy...
-
TazLeacher
nagyúr
Shangot megvertem végre dupla flawlessre, de kivégeztem.
Ez így jó, ahogy van, a kivégzés is feltétel, azonban az újrakezdéssel várni kell, ugyanis a secret feltétele, hogy előtte nem veszíthetsz 1 menetet sem. Az újrakezdést csak úgy tudod megoldani, hogy - ha meg is ütött - végigjátszod a 2 menetet, NEM végzed ki, majd amikor kiírja, hogy +20 pénzt, akkor "START" és "PLAYER SELECT". Ekkor a karakterválasztó képernyő jobb oldalán ott kell lennie, hogy 0 meccset, és 0 menetet vesztettél. Ha nem az van, akkor nem is adja be...
-
TazLeacher
nagyúr
Na, megvan az utolsó Hidden Kombatant, és szép zárás volt, mert Reptile-t elvertem, mint a lovat...na, jó, nem, mint a lovat, mert csak 2:1-re, de megvolt. 2 x 5.000 pont.
Kipróbáltam Experten, hogy mit tudok. 4. ellenfélnél Continue volt...
-
Kanczy
veterán
Na, lenyomtam a tripla Kahn, tripla Goro és a "SuperNoob" challengeket. Már csak #251 és #300 kell, de azokat eddig reménytelennek látom
-
Kanczy
veterán
Hát, nekem igen. Csak kétszer próbáltam eddig a 300t, de már Kintaron nem bírtam továbbjutni, nemhogy még Mileena és Kahn...
Az volt igazából a durva Shang-gel, hogy szinte meg sem próbált ütni. Scorpionnal mentem neki, és
1. Csáklya
2.Tüzes elrúgós kombóEzt ismételgettem, és semmi para nem volt. Meg is lepődtem...
-
FefeeX
veterán
válasz TazLeacher #683 üzenetére
Kösz, így harmadjára meglett és el is vertem Jade-et jól
Mondjuk ő is csak 2x5000-et adott... -
TazLeacher
nagyúr
-
DonMedve
addikt
Na Srácok olyvá tűnik holnap nem lesznek gyerkek! mehet a banzáj,szééééét csaplak benneteket.
Mikor kezdődjön a banzáj?Kit jön kinem?Hmm?"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
szpal17
őstag
válasz DonMedve #691 üzenetére
Én vagyok gyakorlatilag egész nap, de lehet reggel alszom kicsit végre.
Közben most sikerült elérnem a 100 online győzelmet (bár a statisztikába csak 94-et ír, de hát kitudja miket számol még, honlapon meg egészen máshogy számol)
Mellette persze 80 vereség, ami általában le se esek bunyó...azokat de szeretemNa megnézem miket lehet még megszerezni.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz TazLeacher #690 üzenetére
Jahh, nekem is van, és már sokszor gondolkoztam, mit is lehetne kezdeni vele... Semmit
Lehetne a játékban ilyen custom ruhagyártás koinbólDonMedve: 6 után már leszek elvileg...
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Nos, a dolog nálam bonyolódik... délután 2 előtt leszek csak meg este 9 után...
-
Kanczy
veterán
Mi legyen akkor srátzok?
-
DonMedve
addikt
Szuper Srácok!
Én olyan este 7-8 óra magasságára gondoltam.Potyec kollégát is valahogy elő kellene csalogatni!De a privire sem válaszolt amit live-on küldtem!Mindegy lehet itt is küldök egyet,hátha.Húú de szupi lenne!szpal úgy készülj,hogy közben megy a duma live-on!"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
FefeeX
veterán
válasz DonMedve #698 üzenetére
én meg majd érkezem amikor hazaérek, aztán vagy lesztek még, vagy így jártam
BTW jelentkezzen aki extreme-en már megverte Shao Kahn-t Elég brutális... Scorpionnal 2-3 ellenfelet tudok leverni halál nélkül, Sub-Zeroval egyhuzamban max 1 győzelem sikerült. Mondjuk Goro könnyen ment vele; meg Kahnnak is csak 30% körüli maradt elsőre.... Aztán utána nem sikerült sokkal a fele alá verni sem...
Megint nyomtam két online meccset. Szintén nulla győzelem... Mondjuk volt lag is; de ezek elég durván tolták, az egyik Ermac, olyanokat nyomott, hogy 3/4 életet lehúzott hogy mozdulni sem tudtam... Aztán mégis majdnem nyertem... Majdnem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest