Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpal17
őstag
Mi az istenért talál ilyen nehezen ellenfelet az 1v1-be? Kb. 10 perc kell mire valakit talál. Kicsit összekaptam magam és egymás utánba nyertem 7-et Cyrex a kiválasztott!
-
DonMedve
addikt
válasz TazLeacher #152 üzenetére
Ezt passzolom mert nem próbáltam!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
TazLeacher
nagyúr
Na, tegnap folytattam a towert, a 79-esnél járok. Ezt már említette valaki, hogy zűrös, kicsit utána kell néznem, mert a második bunyón elbukok mindig. Eddig továbbra is a Reptile-os 2 harcot tartom a legnagyobb sz*pónak.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz TazLeacher #155 üzenetére
Az Reptile-os hányas?Kiváncsi vagyok megcsináltam-e bár sokat átugrottam
79-nek nem tudom mi a lényege....Még nem sikerűlt azt sem megcsinálnom[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Nektek sem megy a www.themortalkombat.com??Beírom a kort,és kész,nem lép az oldalra.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
TazLeacher
nagyúr
Húúú! Nem tudom hogy hányas, olyan 40-50 között volt valahol. Úgy kezdődik, hogy az idő számol vissza, és pont akkor kell eltűnni, amikor lejár. Ha ez sikerül, akkor utána még meg is kell verni az ellenfelet. Olyan szinten béna voltam Reptile-al, hogy az egyszerűen már égő. E miatt szívtam.
A 79-esnek az a lényege, hogy ő üt először, és sebez rajtad valamennyit. Utána Te jössz, és nagyobbat kell sebeznek 2 kombóból, mint amit ő ütött rajtad. Az első sikerült, de a második kör már nem. Eleve semmit nem játszottam Kitana-val, így nem tudom, hogy mik a jó kombók, még próbálkoznom kell.
Én egyet sem ugrottam át, így vagyok a 79-nél.
-
DonMedve
addikt
Azt meg tudja valaki mondani,hogy a pit-es pályákon im a kód?Mármint a hidon,a metróban,a lávás pályán,stb.!Azt hiszem practice-ban a hidassat mutatta,de elfelejtettem felírni!
Mégegy kérdés:A test your...-ban miért nem nyitja meg a második cuccot?Elsőt mindegyikbe megcsináltam,de a másodikat nem nyitja meg.
[ Szerkesztve ]
-
Padam
aktív tag
Mondjatok pls valami jo taktikat Shaokahn Raiden harchoz (story mode), mert mindjart szetrobban az agym
[ Szerkesztve ]
-
potyec
tag
válasz DonMedve #170 üzenetére
Na üdv nem voltam 4 napig (ballagás + airsoft)
Raiden vs Shao khan ugrásból rúgás és a vízszintes energia vetődés kombóval lazán le lehet verni !
Mint ahogyan a story módot ugrásból rúgás és felütés folyamatos ismételgetésével szintén símán meg lehet csinálni mert 3-4. re mindíg beadja az eggyiket.
-
FefeeX
veterán
válasz TazLeacher #152 üzenetére
Nem, a Babality nem működik, többnél is próbáltam. A második kivégzések viszont igen, bár achievementet nem adtak érte (pedig mintha azt láttam volna, hogy van olyan achi, hogy csinálj olyan kivégzést amit még nem szereztél meg - ladderben és a gyakorlásban sem kaptam acsit - lehet ezt csak álmodtam )
Padam: Én sokadjára, ma reggel, munka helyett még otthon maradtam egy órát És sikerült megcsinálni. Azt kell mondanom, akkor van esélyed Raidennel Shao Kahn ellen, ha már 1-1 körben néha rá tudsz verni fél élettel. Ez pedig semmi más, mint sok gyakorlás, sajna xboxon hátrányban vagyunk, a Dpad szar, az analóggal meg nem lehet olyan gyorsan teleportálni... Szóval sok gyakorlás, hogy ne b@szd el sosem a teleportot mikor tolni akarod. Aztán onnantól már csak ki kell ismerni az ellent Én úgy csináltam, hogy elugrottam, megvártam, míg kalapácsot dob, teleport--> felütés, előreugrás, teleport, felütés, előreugrás és ezt ismételgeted. Az x-raybe ne kerülj bele, valamint így van a legtöbb esélyed rá hogy relatíve gyorsan, minél kevesebb kapott sebzéssel végezz, de gyakorolni kell Youtube-on van egyébként pár noob guide Csak ugye nem olyan egyszerű mint ahogy az a videóban látszik
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
Sub zero és scorpion ninja kosztümjeit, hogy lehet megszerezni ? Vagy azok csak speckó kiadásokhoz voltak ?
-
ToBeY
nagyúr
Á külön kell letölteni a classic custome-t és a classic fatality-t[link]
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Hopp!Asszem ez fennt van Marketen.LOL,meg is veszem!Ha van annyi pontom.
-
FefeeX
veterán
válasz DonMedve #182 üzenetére
Sajna én nem találtam, legalábbis a magyar live-on tuti semmi nincs. De semmi. Csoda, hogy a scorpion outfitem megkaptam redeem code-ból
Se a fejdíszek, se az outfitek nem elérhetőek a magyar avatar piacon; a belső tartalmakat meg a GB-sen sem találtam, mondjuk nem jelentkeztem át a GB accountomra...(mondjuk nem tudom, értelme lenne-e arról megvenni, beteszi-e a másik accomra is...) -
DonMedve
addikt
Pedig az outfitek vannak,mind nőkre,mind férfiakra.Meg polo,meg Shao Khan Helmet,meg egy Ermac Mask.De ami nekünk kellene az tényleg nincs!
potyec: Mennyi volt?Érdkelne engem is.Bár én ebayen nem tudok vásárolni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest