Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
válasz DeFranco #100 üzenetére
Jó!Mondjuk Én ezt úgy ismertem,hogy
"-Mit mondott az Asszony?Igyak meg 1 sört,és érjek haza 10-re?
Vagy igyak meg 10sört,és érjek haza 1-re??""...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
ToBeY
nagyúr
Challenge Tower -be a 79-nek mi az lényege?
-
DonMedve
addikt
Na Urak!
Köszönöm potyecnek,és Fefeex-nek,hogy partyztunk egyet,jó volt.Remélem nem sokára lesz esélyem ellenetek.
A játékról az első benyomások jók,de majd ha belejövök szerintem akkor fogom igazán élvezni!"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv!
Már nekem is megvan, én a PS3-as tábor erősítem (vagy inkább gyengítem). Szóval nem igazán megy, kell még mit gyakorolni, bár mondjuk keveset is játszom. Ami eddigi észrevétel, hogy rohadt könnyűek a kombók mondjuk egy SF4-hez képest. Nagyon tetszik a játék, könnyed kikapcsolódás, végre egy igazán jól eltalált remake.
szerk.:
Viszont lenne kérdésem is: ha jól láttam a kryptás videóban huszonvalahány kód van megadva. De van vagy hoszonvlahány szereplő, és mindenkinél 3 kivégzés hiányzik. Gondolom ez egy sor. De a többit honnan lehet megszerezni?[ Szerkesztve ]
-
szpal17
őstag
válasz TazLeacher #110 üzenetére
A videó a second fatalityket tartalmazza, semmi mást. Babalityket külön kell megtalálni vagy biztos van róla videó.
Cyrex-el tök véletlenül nyomtam egy babalityt mielőtt megszereztem volna a kriptában és kaptam érte 10G-t amiért rejtett finishing move-ot csináltam. Tehát megcsináltam mielőtt megszereztem volna
Story módom egyébként mindjárt kész, de ez a challenge tower nagyon kemény...300 van azt hiszem...
[ Szerkesztve ]
-
potyec
tag
válasz TazLeacher #112 üzenetére
le van írva honlapokon reszletesen milyen szam alatt mi talalható es akkor nem kell lutrira menni
-
szpal17
őstag
Sikerült végigvinnem a story módot. A vége kicsit nehézkes volt, de meglett. Megkaptam Cyber sub zerot és Quan Chi-t is.
Közben találtam egy Babality listát is. Babality
Itt azt írják, hogy a kriptából nem elérhetőek, tehát rosszul írtam korábban. Ha egyszer megcsinálod akkor kerül a moves listhez. -
szpal17
őstag
Egyrészt mert a Te listádnál a babality nem mindenhol szerepel, másrészt meg pont lemaradtam a listáidról. (mondjuk a kriptásat nem is láttam még)
Érdemes lenne az első hozzászólást megcsinálni rendesen. Ezekkel a leírásokkal, pár képpel. Csak egy ötlet...
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
-
ToBeY
nagyúr
Na végre sikerűlt legyürnöm shao-kahnt storymode-ban.Jöhet a chapter 12
-
FefeeX
veterán
Én utoljára már túljutottam Goro-n meg Shang Tsungon, de még nem kaptam meg az 50% achievementet, szóval azt hiszem, még sok hátra van a story módból...
BTW a tower másodikját nem tudom megcsinálni, mert nem olvastam végig, elvileg ki kéne bekkelni bekapott ütések nélkül, de hogyan találjam ki, mit fog csinálni a gép?
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Mire jók azok a kombat kódok?
-
potyec
tag
válasz TazLeacher #123 üzenetére
Ha mindkét fél azt állítja mindenféle (pl: robbanó emberek , nem lehet védekezni ) stb
-
DonMedve
addikt
Potyec!Bocs,hogy nem voltam,de el kellett mennem a városba,egész nap mászkálás volt délután értem haza!Majd bepótoljuk!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
ToBeY
nagyúr
Raiden küldetése sem könnyű,3embert egyhuzamra legyürni
-
TazLeacher
nagyúr
Megint kérdéssel jöttem...
A 2nd Fatality-ket meg kell venni, a Babality-t akkor kapom meg, ha megcsinálom, és mi a helyzet a Stage Fatality-vel? Olyat honnan lehet "szerezni"? Vagy ha megcsinálom, az is bekerül a Move List-be?
-
ToBeY
nagyúr
A friendship-el mia helyzet,azt is meg kell venni kriptába?
-
potyec
tag
válasz TazLeacher #133 üzenetére
szerintem igen ! bár nekem még nem jött össze hiába nyomom közben a védekezést akkor sem
-
TazLeacher
nagyúr
A towerben volt feladat, ott megcsináltam.
Apropó tower, tegnap megcsináltam az 50. kihívásig. Reptile meg elmehet a pi*ába. Képtelen voltam kezelni. A legidegesítőbb feladatok voltak. Ráadásul amikor elb*sztam, állandóan végig kellett nézni a mókás kis jeleneteket a feladat előtt. Tegnap egy "kicsit" kiakasztott.
-
FefeeX
veterán
Raiden-ig én pl még nem jutottam Pedig tegnap vagy 2 órát toltam megint Már Kabal-nál tartok, tehát 2 etap már lement, most már alapnak számít hogy kintarot kell lecsapni, szinte minden emberrel Egész gyorsan haladok amúgy, talán két hely volt ami nem ment le egyből (ebből az egyik Shao Kahn )
-
DonMedve
addikt
Mekkora egy szar ez is! Nem fogadja el a webkódot.Annyira utálom már ezt a szart minden játékba!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet más öltözetett választani az embereknek?
-
-
DonMedve
addikt
Noob-nak megvettem a második kivégzését a kriptában,azt is el tudom sütni a Fatality practice-ben?
A jobbaknak jegyezném meg,hogy minden elismerésem az övüké,Én csak médiumon nyomom egyenlőre,de néha rendesen megizzaszt.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest