Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
Lehet hogy kicsit furcsa kérdés, de ventillátorból nagyobb fordulatot elő lehet hozni valahogy, egyszerűen?
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
elég hangos a tápom, ha simán szétkapom és kicserélem benne a 12es ventit normálisabbra nem fog problémázni? főmérséklettel nincs gond, nem sokszor jött még belőle meleg levegő
-
DemonDani
addikt
válasz Wind-Storm #12216 üzenetére
ezen semmi vezérlés nincs, az fix. zúg meg túl sok levegőt tol bele...
-
DemonDani
addikt
válasz Wind-Storm #12218 üzenetére
Deer 400as DR-8400BTX, nem olyan vészesen hangos azért csak jó nagy bordák vannak a gépemben és ezért nagyon alacsony fordulatú ventik, így csak ő lóg ki a sorból, de mivel terhelve se nagyon van, meg amúgy se sűrűn jött még belőle meleg levegő mert azért nem izom gép van rajta, így gondolom bőven túl van hűtve
szerk
Arctic F12-re akarok cserélni, vagy Bitfenix Spectre (csak arről nem nagyon van hasznavehető teszt)[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz Wind-Storm #12218 üzenetére
globe fan s12025l
úgy tűnik ez van benne, legalábbis egy netes kép alapján
Felül sajnos, persze ezt magamtól is tudom, hogy vegyek egy alsótápos házat meg egy 400apn-t de 20ropi lenne inkább leteritem egy vastag takaróbaal és nézem a hőfokokat nehogy bepáljon
szerk
ha a lassú ventivel túlmelegszik legalább könnyebben veszem rá magam az uj tápra[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz Wind-Storm #12222 üzenetére
de akkor ki kéne kötni a tápból a szabályzóra, és lehet h nem indulna el a táp ha ugy érzi h nincs venti nem?
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
[link]
KF-1225S1M Sleeve mennyire vészesek ezek az adatok?NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
válasz Wind-Storm #12299 üzenetére
ez van most az ominózus tápvenit amit néhány napja írtam, megnéztem szétszedtem rendesen... 2 érintkezős, de nem hagyományos, de akkor mehet a kukába véleményed szerint mert szinte csak jobbat találnék?
-
DemonDani
addikt
válasz Wind-Storm #12301 üzenetére
nem nagyon van ezen mit javítani, nagyon sufni tuning kikötéssel ki lehetne hozni potira esetleg, de mivel gyér a tudása, így sok értelme nem igen lenne, hát igen az f12 van kinézve, most jött meg a procira az f12 pro, egyelőre tetszik, de ilyen a tápbe nem lenne jó mert ezt nem lehet "szívatni", így a sima marad... Coolink kéne de már nincs pedig azok is jók, meg régen volt is itt a helyi boltban, van is egy de az low lenne a tápba szerintem, aszem 800rpmes
csak már ott lesz a gond, hogy a követekző ami hangos az a vinyó lesz, az már nehezebb eset
-
DemonDani
addikt
válasz Wind-Storm #12303 üzenetére
Swif2
-
DemonDani
addikt
válasz Wind-Storm #12305 üzenetére
ez se túl jó alternativa, már kisebb a légszállítás de nem kéne szabályozni, mert alapból csak 1000 rpm, nemtom mennyire vállalható 65 cfm-et hazudnak a gyárira ez meg 43, az soknak tűnik, de csak 0,1 sone ha igaz a <20dB
-
DemonDani
addikt
válasz Wind-Storm #12307 üzenetére
valahol le van írva hogy mérik? (amúgy meg ahhoz képest eredmények már rittig nem képesek úgy azt az értéket megadni, hanem megy vakvilágba cfm m3h meg még néhol mlh is )
-
DemonDani
addikt
válasz Wind-Storm #12310 üzenetére
mililiter/óra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest