Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Én ezt találtam neked, nemtom hogy fog e segíteni.
Én meg full nem értek hozzá, eggy kummát se.
http://skory.gylcomp.hu/kapcstapok/kapcstapok.htmlASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Psych0
őstag
ha egy fórumon kell hozzá segítséget kérned, én nem javasolnám. Egy kapcstáp nem egy kezdő project, még akkor sem ha már hallottál róla.
Amúgy mifélét akrarsz? Teljesítmény, feszültségek?
[ Szerkesztve ]
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Rive
veterán
Link
A honlap többi része egy sz@rkupac, de vasmag dolgában használható leírást ad. Meg van egy kalkulátor is hozzá.Ui.: a max. kivehető teljesítmény az üzemi freki függvénye, de nem szokták változtatgatni. A kimenő fesz a kitöltési tényezőn múlik, ezt a vezérlőelektronikán keresztül buherálhatod. Javaslom mondjuk a TL494 -re épülő kapcsolásokat: a chip eléggé hülyebiztos és rengeteg példa van belőle szerte a neten.
[ Szerkesztve ]
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
LukE
veterán
Hatumm. Szerintem akkor mondd meg, hogy galvanikusan leválasztott kell-e, egy bemeno fesz tartomány, kimenő fesz, kimenő áram/teljesítmény.
Ha nem kell galvanikus leválasztás és őrült fesz. tartomány, akkor elég sok egyICs megoldásból lehet válogatni.''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest