Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz #34576640 #19033 üzenetére

    Nem kell ilyen kicsiben gondolkozni.

    Szerintem ebből a listából én biztosan a elektromechára mennék rá. Az mindkét világból ad némi tudást, a többit úgyis tanulni kell ha specifikus munkát akarsz végezni.

    Egyébként jó móka a kijelző cserélgetés is, de (már bocsánat) azt egy közepesen bütykölő kedvű ember 2 yt videó után meg tudja csinálni, a net tele van ilyen gurukkal. Vállalkozóként ebbe pl én már most se építenék nagyon, nem hogy 3-4 év múlva amire te végzel. Ill ehhez akkora elektro tudás se kell, egyszerűen nem éri meg és nem is fogod alaplap szinten javítani valószínűleg a telefonokat. Ha mégis van dokumentációd hozzá kell eszköz, ha az is van akkor órákat el lehet tölteni dzsumbizással smd alkatrészekkel telehányt lapon hogy megtaláld mi a gond, azt meg senki nem fizeti meg.

    Ha az elektro vonz, csapj bele. Úgyis menned kell majd gyakorlatra, jó eséllyel belelátsz majd más világokba, ahol tényleg használhatod is a tudásodat.

    Én pl elektro-gépész vonalon kezdtem tanulni, akit onnan ismerek az gyakorlatra mind GE, Philips, Varian és társai fele ment, felszívta őket az medikai képalkotásos kör, én is ebben dolgozok csak sokkal kisebb cégnél, mert a multi nem az én világom :) Na itt lehet bütykölni, szellemeket kergetni, mérni és forrasztani, mivel jellemzően igen nagy értékű gépek repkednek javítani is kell, és nem ma fog kikopni az eü-ből az ultrahang, röntgen, mr és társai. A fizu is korrekt pont ezért, képzés szinte folyamatos...

    Szerintem ne egy ilyen kijelzőcserélgetős szervizes cél legyen előtted, told le a sulit, aztán abból még bármi is lehet. Hűtőszerelőként is lehet nevetségesen sokat keresni, de a szomszédom riasztókat telepít ő se panaszkodhat.

Új hozzászólás Aktív témák