Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghandi

    aktív tag

    válasz jaja1981 #10510 üzenetére

    Az erösítön a crost csak mélyre lehet használni,a vágás értéke is 30-250Hz-ig van.Nem használom az erősitőn a vágást,az ugyanis az csak mélynyomókhoz jo,nekem meg csak szélessávú hangszoroim vannak.Ez egy Daewoo DB 43-as erősítő.Nem a legjobb minőségű,de tökéletesen működik,ehez a szetez szerintem elég.
    A hátsó hangszorók 20centis 3utasok,ezek nagyon jól szolbak semmi baj nincsen velük.
    Elöl eredetileg egy Blaupunkt 16centis szett volt,csak a gyári hangváltójuk elvesztek.Sokáig nem volt beépitve a szett és nem találtam meg a hangváltóját.Vettem 2utas Dls pro slimline hangváltót.Nagyon jók is voltak ezek amig csak egy sima fejegység hajtotta meg.
    Na most az erősitő teljesitmény szabályozásával nem lenne baj,azzal meg lehet oldani hogy ne torzitson az első hangszoró,de akkor a hangereje lesz annyira kicsi hogy semmit se lehet hallani belőle mert elnyomják a hátsó hangszórók.Ha a tabon leveszem a mélyeket akkor teljesen jól szólnak,magyarul a teljesítményt bírják,csak a mélyeket nem.
    Na most ugye a hangváltó adott,abban csak egy magas és egy mély szürés van,de nekem egy sávszűrő váltó kellene.Nem igazán vennék egy 3utas hangváltót,ha meg lehet oldani hogy levágom a mélyeket és az megy bele a meglévő 2utas hangváltóba akkor elérném a sávszűrést.
    Csakhogy ez működik e gyakorlatban?

    [ Szerkesztve ]

    Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben

Új hozzászólás Aktív témák