Hirdetés
- PlayStation 5
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Borderlands 3
- Battlefield 2042
- Bestbuy játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr laikus
csendes tag
SMS / MMS
- az egy default dolog hogy ha pl egy link van az üzenetben, akkor konvertálja...lehet hogy ki lehet ezt kapcsolni, de nem korszerű és nem korrekt, hogy egy korlátlan előfizetésnél ezt külön még számlázza
- határozottan adta nekem elő több ügyfélszolgálatos emberük is, hogy az eu-s korlátlan csomagjaik olyanok mint ami már standard nemzetközileg....aztán jött a meglepi számla
- és a web nem korlátlan külföldön
- és csak eu, a vodafon-nál még + 5 ország van a vodafon red infinity-ben, pl. Svájc is
- ezen kívül nem működik az online felület, és mind az otthonodba jövő szervizesek mind az ügyfélszolgálatosok egyre rosszabbak (10 év tapasztalat.....mindig egyre rosszabb)
Nekem az a véleményem alakult ki, hogy végül is a készülékfinanszírozás az amivel aratni akar meg a nem igazán korrekt reklám stb...és a többi....szóval nálam teljesen KO.... nem tudom, nem a magyar állam vásárolta bele magát? A story erre utal. Nem tudom. De szerintem felejtős.
.....
A vodafon-ról azt hallottam, hogy ahol nincsenek úgy igényes ügyfelek elég, ott hiányos a hálózat, szóval kisebb, de ahol van, ott igényesebb a szolgáltatása. Lehet, megpróbálom. Kíváncsi voltam, mit gondoltok, tudtok erről. Amúgy a mobilnet-reis abszolút vonatkozik a kérdés részemről.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest