Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dr laikus

csendes tag

válasz kali #6491 üzenetére

SMS / MMS

- az egy default dolog hogy ha pl egy link van az üzenetben, akkor konvertálja...lehet hogy ki lehet ezt kapcsolni, de nem korszerű és nem korrekt, hogy egy korlátlan előfizetésnél ezt külön még számlázza

- határozottan adta nekem elő több ügyfélszolgálatos emberük is, hogy az eu-s korlátlan csomagjaik olyanok mint ami már standard nemzetközileg....aztán jött a meglepi számla

- és a web nem korlátlan külföldön

- és csak eu, a vodafon-nál még + 5 ország van a vodafon red infinity-ben, pl. Svájc is

- ezen kívül nem működik az online felület, és mind az otthonodba jövő szervizesek mind az ügyfélszolgálatosok egyre rosszabbak (10 év tapasztalat.....mindig egyre rosszabb)

Nekem az a véleményem alakult ki, hogy végül is a készülékfinanszírozás az amivel aratni akar meg a nem igazán korrekt reklám stb...és a többi....szóval nálam teljesen KO.... nem tudom, nem a magyar állam vásárolta bele magát? A story erre utal. Nem tudom. De szerintem felejtős.

.....

A vodafon-ról azt hallottam, hogy ahol nincsenek úgy igényes ügyfelek elég, ott hiányos a hálózat, szóval kisebb, de ahol van, ott igényesebb a szolgáltatása. Lehet, megpróbálom. Kíváncsi voltam, mit gondoltok, tudtok erről. Amúgy a mobilnet-reis abszolút vonatkozik a kérdés részemről.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák