Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz Tin #8045 üzenetére

    Ha számít, hogy egész nap tartson ki és minél kevésbé melegedjen, csak árammal működő 4G routert vennék. És ezek ám nem kis tételek, sose voltak azok. (igen ahogy említette valaki 30-40k körül: ez a minimum) Bár ilyet szerintem használtan sem ördögtől való ötlet venni, mert nincs akku elhasználódás.

    USB-s cucc routerben vagy gépben: rohadtul fog forrósodni, ez nem arra van kitalálva, hogy egész nap netezgessél vele.
    A natúr wifi routerre dugott usbs stick azért is rossz ötlet, mert a wifi router alapból lekorlátozza a rádugott eszközök sebességét. Örülj, ha egy normál USB2-es portnak a fele gyakorlati sebességét tudja (kb. 128 megabit) Az USB3-aknál is hasonló a helyzet, ha esetleg van akkora szerencséd, hogy 2 USB portot is kapott a gép vagy a gyártó egyáltalán hajlandó valamit elárulni a router processzoráról, akkor reménykedhetsz ennél nagyobb sebességekben, de amíg a standard kommunikáció a 4G-s eszközökről általában az, hogy 150/50 az elméleti max. addig talán ez is megteszi. (ez csak a saját véleményem, de én nem gyötörnék egy normál wifi routert usb stickekkel + ott a kompatibilitási rizikó is, mert ha nem támogatja, akkor csak szívsz)

    4G mobil router is melegedni fog, főleg ha nonstop rá van dugva egy gépre és folyamatosan töltődik.

    A normál adapterrel működtethető 4G router egész nap bírni fogja és nem fog túlmelegedni. Általában a házuk úgy van megcsinálva, hogy relatíve jól szellőzzenek, plusz legalább lesznek ethernet portjaid.

Új hozzászólás Aktív témák