-
GAMEPOD.hu
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Nem kapom meg az értesítéseket, nem fut rendben X vagy Y program - MIUI kanosszajárás by crok
Reklámok a gyári alkalmazásokban?
Reklámok, hirdetések kikapcsolása Xiaomi, Poco, Redmi modelleken
Új hozzászólás Aktív témák
-
wopi
aktív tag
válasz
trebrona #411 üzenetére
Köszönöm szépen! Elnézést, még szoknom kell a MIUI-t.
Megint más kérdés: Az mennyire egészséges, hogy com.google.process.gapps folyamat szinte folyamatosan force close üzeneteket dobál? Vagy a böngésző nem indul, szintén miután indítom, hasonlóan force close üzenettel elszáll? Lehet ezzel valamit tenni?
Ezen kívül pedig a ROM frissítés sem fut le. Talál frissítést, rányomok, hogy telepítse, újraindul recovery módban, viszont a telepítés végén azt dobja, hogy install aborted. Többet nem sikerül elolvasni, mert rögtön újraindul a telefon. Próbáljam letölteni inkább az új verziót, majd kézzel flashelni?
Köszönöm a segítségeteket!
-
Dimond G
senior tag
Szevasztok!
Időről időre figyelem a miui-t. Miket fejleszt....stb. Nos Ma rászántam magam és ismét felraktam a 10.12-es verziót.
Az akkuidő nem olyan jó, mint a 4.4.4-nél, de ígéretes!
Gyors...látványosan! Ezt bizton állíthatom!
Témák! Nos, ha beszerzünk egy wsm manager-t, egy MiThemes-t, meg egy MiTools-t, akkor már már nem lehet gond a témaletöltés!
Ja és [link] oldalon ha regisztrálunk, akkor már csak "like-olni" kell dolgokat (amit csak enged) és már kapsz is krediteket, amikből Témára (főleg egyedieket) lehet költeni!
-
-
Dimond G
senior tag
Sötét oldal? ....hát be van borulva Budapesten!
Jó a miui, csak néha instabil...legalább is egy-egy verziója!
Sok dolog van, amit átörökítenék a 4.4.4-ből! Pl aksiidő!
A miuiba is ilyen jó lenne.... Űber király lenne!
Mondjuk, ha két naponta kellene töltenem, akkor nem lenne rossz! Vagy pl az sms-nél az ékezetes betű nem lenne több karakter 1-nél......a szinkronizálás....stb....[ Szerkesztve ]
-
Dimond G
senior tag
Miért van az, hogy ha leszedek egy témát és beállítom, egy idő után más színű kis kockák jelennek meg a képernyőn kitakarva az alattuk lévő részt? Gondolom ez a téma hibája, mert ha az alapot állítom be, akkor minden oké. Akkor is ezt csinálja, ha az alap téma van beállítva, de ikont változtatok, vagy font-ot....stb....
-
TechRobot
aktív tag
sziasztok
JiaYu G4S en van miui rendszer dual simes a teló és két kártya van benne.
De nem megy a mobilnet. Valakinek van valami ötlete erre?Dikk egy százas...
-
Dimond G
senior tag
Sajnos 10.17 miui update-ban nincs magyar. :-(
Utolsó frissítés 1.1/10 12...kinek hogy jelzi.... nálam bevált! Aksi idő...jó!
-
Dimond G
senior tag
-
tobias40
veterán
Hi!
miui_V987_4.6.13_jb-4.2 használok a telefonomon.
Nagyon meg vagyok vele elégedve de egy gondom van vele..
Van benne felvétel lehetősége amit használok is de vmiért mostanában nem veszi fel a beszélgetéseket.
Eddig megjelent az értesítési sávban és vissza is tudtam hallgatni de mostanában nem..
A program fennt van a gépen nem töröltem de nem fut a háttérben.
Hogyan tudnám újra beélesíteni hogy jól működjön?
Bármit próbáltam rajta beállítani nem indul el a beszélgetés kezdetekor..
Emiatt nem akarom újrarakni az egész romot...Még olyan gondom is van hogy nem minden elmentett számhoz írja ki a nevet pár napja a teló,mi lehet a gond eddig kiírta az összes elmentett kontaktot.Google-ba van mentve az összes kontakt...
Köszi előre is!
-
jFox
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Nem találtam erre a típusra külön fórumtémát így ide irok.
Lenovo A820 telefonom van jeleneleg a MIUI 4.8.27 verzióval, de volt már több fle is rajta. Jelenleg ez a legstabilabb.
Annyi gondom van vele meg a többivel is, hogy a névjegyeimet megsokszorozza. Értsd pl. az István névjegyből csinál 15-öt és a legtöbb üres. Csak egy vagy két névjegyben van benne a telefonszám. Ez mitől lehet?
Van több fiók is felvéve a telefonomban. Gmail, céges levelezés, Viber, Waze, stb. Én erre tippeltem, hogy ez lehet a gond, de ha leszűröm a kontaktlistát, hogy csak a pl. a gmail-es legyen akkor is marad a sokszozódás. + szükségem lenne még legalább a céges névjegyekre.
Mit lehet ezzel tenni?
Előre is köszönöm a válaszokat.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
tobias40
veterán
válasz
trebrona #436 üzenetére
Az ott be van állítva (és be is volt) de mégsem vesz fel...
Van a rom-ban ez az "optimalizáló" lehetőség amivel a régi ,felesleges stb.. file-ket lehet törölni és lehet hogy ebben töröltem ki vmit??Ezóta van gondom a kontaktok nevével való kiírásnál is mert random szerűen mutatja a hívó nevét..(a számokat kimutatja csak a hozzátárolt nevet nem)Lehet vhogy csak a hangrögzítőt újra telepíteni a rom-ból??
-
Ricardo
félisten
Ha MIUI romban gondolkodom galaxy S3-ra, melyik v5 romot érdemes telepíteni? 4.1 vagy 4.4 alapút?
Mindenképpen olyan kellene ami tud magyarul.
Gondolom A V6 jelenleg még esélytelen.
[ Szerkesztve ]
-
jFox
őstag
Helyesbítenék. Nem a névjegyzékben sokszorozódnak meg a névjegyek, hanem csak akkor, ha keresek. Olyankor feljön egy csomó "ál névjegy", aminek ua. a neve, de nincs benne telefonszám.
Ezt hogy lehetne kiküszöbölni?--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
TechRobot
aktív tag
gappsot lehet a miuik mellé tenni?
Dikk egy százas...
-
TechRobot
aktív tag
a gapps nincs készülék típusokra korlátozva?
csak mert multkor szedtem le egy galaxy mini2 mellé cyanogen modra gappsot és akkor az bármilyen telóhoz jó miuival?Csak mert egy S3 miui párosításon gondolkozom és kell hozzá gappsminden féleképpen.
[ Szerkesztve ]
Dikk egy százas...
-
TechRobot
aktív tag
egyenlőre még nincs itt a kiszemelt gép a kezemben amire rakni akarom.
Dikk egy százas...
-
jFox
őstag
Közben kiderítettem mi okozta ezt a jelenséget. Leírom, hátha valaki belefut ugyanebbe. Több appot is használok, ami szinkronizálja magának a névjegyeket. Ezekre gyanakodtam már a kezdetektől. Most egy ilyen "álnévjegyet" megpróbáltam szerkeszteni és így kiderült, kiírta, hogy a Waze névjegye. De az összes "álnévjegy", és egy névhez volt legalább 8. Uh. kitöröltem a Beállítások - Fiókok közül a Waze fiókját é megszűnt a jelenség.
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
CB
senior tag
Üdv!
Van itt olyan közöttetek, aki Nexus 5-ön használ MIUI-t?
Érdekelne, hogy mennyire stabil a rendszer.
Galaxy Nexus-ra tettem fel korábban, de eléggé szaggatott, N5-nek több a memória, megpróbálnám azon is, de feleslegesen nem laknám be újra a rendszert.
Köszi.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Hunter2
addikt
Tudtok linkelni egy olyan rom-ot vagy miui verziót amiben van magyar nyelv? MIpad-ra kéne.
Laptop alkatrészek, Laptop javítás , használt számítógépek, monitorok. www.alphaszerviz.hu
-
trebrona
nagyúr
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. --
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Zsír Lenovo ideapad 3 14ITL6 Gyors Multimédiás Ultrabook -30% 14 i3-1115G4 8GB 256GB SSD FHD IPS
- Új Dobozos Hp Pavilion 14-dv "Kis Gamer" Fémházas Ultrabook -25% i5-1135G7 8GB 512GB SSD Iris Xe FHD
- Qidi Tech X-Plus 3D nyomtató
- iPhone 11 64GB gyári független hibátlan 2022.12.08. Apple garancia
- Lenovo Legion Y520 - i7 7700HQ/16GB RAM/512GB SSD/GTX 1060 6GB/Garis bill.
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest