-
GAMEPOD.hu
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Nem kapom meg az értesítéseket, nem fut rendben X vagy Y program - MIUI kanosszajárás by crok
Reklámok a gyári alkalmazásokban?
Reklámok, hirdetések kikapcsolása Xiaomi, Poco, Redmi modelleken
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
addikt
Akkor most jó vagy nem?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Dimond G
senior tag
Csak nálam volt gond!!!!!
A telepítés sikeres volt.
-
baha1986
csendes tag
Sziasztok nekem az a problémám, hogy sokszor lassan jelenik meg a billentyűzet illetve ami még rosszabb hogy gyakran magától el tűnnek a funkció billentyűk Pl a home gomb az alkalmazás váltó illetve a vissza gomb a képernyő aljáról és így ki sem tudok lépni ahol épp vagyok csak ha le zárom a telefont. Tudtok segíteni?
-
baha1986
csendes tag
Igen minden nap újra indítom és egy idő után élő jön a hiba sajnos
-
baha1986
csendes tag
Olvasom hogy másnak is hiba ez sajnos. Majd most frissítem majd ki derül mi lesz
-
Dimond G
senior tag
Ma voltunk állatkertben és fotóztam. Miui rom van fent, a legújabb! Nos a vissza és a home gomb sok esetben eltűnt és csak akkor tért vissza, hogy ha kikapcsoltam a monitort, majd újra vissza.
Amúgy eddig semmi problémám nem volt a miui-val.....persze ez nem azt jelenti, hogy rossz lenne....
-
baha1986
csendes tag
Szerintem ez egy nagyon idegesítő bug. Valamit kellene vele csinálni. Lehet teszem vissza a 4.3 + root
-
Dimond G
senior tag
Frissítés!!!!
-
falijja
őstag
Leakarok tölteni egy témát de azt írja hogy felhasználó fiók nincs hozzá adva ez mitől lehet...? van google fiók hozzá adva a micloudot meg nem nyitja meg wipe volt már....
-
tolvaj!
őstag
Sziasztok!
MIUI fronton nagyon új vagyok és most rátettem a telefonomra egy romot, hogy szokjam amíg megérkezik a hongmi note-om. Két bajom van vele:
- Leszinkronizálta a gmailemmel a címtárat és benne is van a telefonkönyvben minden, de ha valaki hív akkor csak a számot írja ki, sms-nél szintén ugyan ez.
- Másik, hogy hiába van rootlova a rendszer és a system mappában a megfelelő helyre be vannak húzva a saját hangjaim, újraindítás után mégsem jelennek meg a választható listában és más alternatív módon sem tudom beállítani őket a helyükre.Örömmel fogadok minden tanácsot!
-
tolvaj!
őstag
nincsenek duplán a számok és ha be van másolva a system mappába a gyári hangok közé egy hang ugyanolyan formátumban ( lehet az mp3, ogg, bármi) minimum egy restart után látnia kéne a rottolt készüléknek. Nem értem én ezt a MIUI-t sajnos, eddig bármilyen droiddal találkoztam ezek simán megvoltak ( mármint szinkron és normális híváskijelzés) root után pedig szabadon be tudtam másolni mindent a system mappába, persze ha elötte megadtam a jogosultságot neki.
sajnálnám pedig, mert amúgy meg nem rossz és az eyecandy faktora is hatalmas egy holo, vagy motionwizz után.
-
tolvaj!
őstag
válasz
#45553408 #229 üzenetére
nem a buherával van bajom, azt megszoktam már a symbian rendszernél és winfost használok.... nekjem azzal van bajom, hogy alapjaiban android a rendszer és mégsem használ neki az ami alapjaiban szokott. a készülékem topikjában mindenki ódákat zengett a miuiról, de kezdem erősen kétségbe vonni a telefonommal való együttműködés valódiságát.
mindegy ha megjön a rednote legfeljebb kap egy dualsim ringtone.apk-t. de a többi értesítő hangom hiánya így is fájó pont. a szinkronizációs hiba viszont rettenetesen bosszant!!!! csak mert ismeretlen és rejtett számot nem veszek fel, de hogy még az smseket se tudja kijelezni ez botrányos sajnos....
-
SoulReaver
addikt
Sziasztok!
Édesapám vesz most egy ilyen muiu v6 -ot...
Én nem hallottam még róla, de neki nagyon tetszik... Tudnátok nekem mesélni róla?
-
SoulReaver
addikt
válasz
SoulReaver #232 üzenetére
Bocs, nem is ezt vesz, hanem valami mijue m6 -ot..
-
ZsyfKo
senior tag
Nekem nagyon bejött a miui, még ha portolva is van. Próbáltam azóta 4.3_at, 4.4_et, és most vissza miui és nagyon jó. Nekem ment s névjegy szinkron is meg vannak a nevek, képek, minden. Ebben a hang cserében nem tudok segíteni, de Google a barátod.
OnePlus 7T Pro
-
kisnokia
aktív tag
Bocsánat a nagyon laikus kérdésért, abszolút kezdő droidos vagyok (annyira, hogy még mindig nem tudtam eldönteni: Symbianos Nokiámat droidra, vagy Lumiára cseréljem-e
) Én próbáltam utánanézni, a neten, de nem találtam olyan elemi kérdésekre a választ, hogy ez a xiaomis MIUI szabadon letölthető más droidos készülékekre is? (Leginkább Idol 2 S az esélye, esetleg LG F6)? Illetve egy teljesen lámás kérdés (kéretik nem kinevetni a kisebbet
): Tulajdonképpen a MIUI: launcher? Tehát a gyári kezelőfelület alternatívájaként mondjuk az Apex vagy Nova helyett jön szóba?
-
Wajk
addikt
1. természetesen működnie kell Google fiókkal (én úgy használom)
esetleg a telefonszámok formátumával lehet játszani, ha mondjuk nem +36-al lett elmentve akkor próbáld meg úgy, vagy hívás után mentsd a számot adj nevet és hasonlítsd össze mi a különbség...2. a csengőhangot a memóriakártyára/belső memóriára (nem system) a /MIUI/ringtone/ mappába kell beleteni és újraindítás nélkül látni fogja
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - 21.02.0 - M3 2TB
-
tolvaj!
őstag
Gondolom ez nekem szólt
Az a baj, hogy a számok különböző formában vannak. Párom +36 , apám 06 és mindkettőnél csak a számot írta ki, de a hívás listában is. Ha én hívtam őket tkönyvből az megjelent a hívás listában képpel, számmal ahogy kell. A hang problémát kipróbálom csak vissza rakom a cwm mentést, mert tegnap vissza álltam a gyári rendszerre.
-
Remiel
őstag
Miuiban van valahol olyan beállítási lehetőség, hogy a telefon a fényképeket az SD re mentse?
[ Szerkesztve ]
Vágod csótány?
-
trebrona
nagyúr
-
w333
félisten
MIUI ROM 4.6.27 Full Changelog
[Home screen]
New - MIUI Market apps downloading/Installing status will show in home screen (6-25)[Gallery]
Optimization - Enhanced image viewing speed (6-24)
Fix - Supporting sending videos to cloud albums (6-24)
Fix - App would FC when adding an image from Xiaomi WiFi Router to cloud albums (6-25)[Music]
Optimization - New higher quality music purchase page. Support purchasing for a quarter or a year (6-26)[Compass]
Fix - Errors in Calibrate compass function (Mi3 WCDMA/CDMA) (6-24)[Browser]
Optimization - Optimized cache mechanism (6-25)[Security]
Fix - Could not clean empty folders (Mi3 TD) (6-24)[Phone]
Fix - It was slow to register to WCDMA network in booting up in some areas (6-24)iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Inspiron 7566 - 15.6" HD / i7-6700HQ / 8Gb DDR4 / 256Gb M.2 SSD / GTX 960M 4Gb / AC Wifi
- Intel 9.gen mini-ITX PC I5 9400,16gb ddr4,500gb m.2 ssd,500W,WIFI,Cooler Master,RGB
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 135W 40AN0135US
- Thrustmaster T300 Alcantara T3PA pedál + állvány
- LG 34GK950G Nano IPS 3440x1440 120Hz G-Sync 1ms gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Magyar Közlöny Lap-és Könyvkiadó Kft.
Város: Budapest
Cég: 2100Labs
Város: Budapest