-
GAMEPOD.hu
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Nem kapom meg az értesítéseket, nem fut rendben X vagy Y program - MIUI kanosszajárás by crok
Reklámok a gyári alkalmazásokban?
Reklámok, hirdetések kikapcsolása Xiaomi, Poco, Redmi modelleken
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsyfKo
senior tag
Flashtoolal gyári 4.4 - rootolod - supersu playről le aztán telepít - dualrecovery telepít - fálj át másol belsőre - cwm - wipe davlik /Data/Factory - installzip - fálj kiválaszt telepít újraindítod és élvezed. Gaps nem kell van benne play.
OnePlus 7T Pro
-
j.la
tag
Szóval még mindig semmi
1. Gyári 4.4
2. Towelroot
3. SuperSU
4. CWM-be be majd a dalvik cache/factory reset törlése
5. Zippet felrakom
6. Végigmegyek a telepítésen, mert nem értek ingyom-binyomul, kivéve annál a résznél ahol a C6603 LB-t választom ki.
7. Restart és itt megáll.Mit csinálok rosszul?
-
Dimond G
senior tag
Ma, ha hazaértem a melóból, akkor felrakom a miui-t. Kíváncsi vagyok milyen lett.
Az biztos, hogy előtte a másik SD kártyámat veszem elő és azt megcsinálom úgy, hogy ne legyen se mappában, se file-ban ékezet.
-
busman
addikt
Új miui-ról tapasztalatok?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Dimond G #329 üzenetére
Egyáltalán nem kell miuira Supersu, de ha fel akarod tenni akkor előtte towelrootal rootold meg, vagy biztosnság és root engedélyezés lehet annyi is elég, nem tudom. De mivel alapból tudsz adni miuin root engedélyt mindennek így teljesen felesleges. ÉS nem a rom hiábaja ha valamit rosszul csinálsz.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7T Pro
-
j.la
tag
Átállítottam az összes sebességet a fejlesztői beállításokban 0,5x-re és így most nem szaggat. Következő telefonom tuti Xiaomi lesz, annyira szimpatikus ez a rendszer.
-
t.imi
őstag
Ezt én is megléptem, de nem történt égszakadás.
A28-s rom van fent. Kellene agy hr + full wipe neki?
A tárcsázó restart után, 4-5 sec mire előkerül, hasonló volt a galéria is
Szépen merülget, csak az adat aktív, más nem.
A kamera valami "hihetetlen" sebességgel fókuszál/készíti a képeket, vakuval még lassabban. Ami mozog, mind bemozdul, használhatatlanok a képek.
Az előzőben sem volt egy sumi -
j.la
tag
Hát ez érdekes.... Egy próbát megér a HR és a full wipe. Nálam még annyi baja van, hogy nem mindig kapcsol be a telefon. Csak felvillan a Sony logo és lekapcsol. Csak a bekapcs gomb+ a fel gomb lenyomásával indul be. Azért így érdekes ez. Mindegyik telefonon más hibák jönnek elő...
-
Dimond G
senior tag
Nos...én most raktam fel a 4.8.8-as verziót.
Tapasztalatok:
Nekem a miui fórumban leirt hibák egyikét se tapasztaltam. Egyelőre....
Továbbra is nem lehet ékezeteket használni a file elnevezésekben és az üzenetekben. -
t.imi
őstag
Köszönöm, így tettem.
3x felhasználói adatok törlése és wipe , biztonsági mentés letörölve, mégis itt figyelnek a progik , amiket előtte feltelepitettem.
Eléggé furcsa
Egy órája vettem le töltőről, volt négy 30 mp videó, kb 4perc viber, 10 perc Google play ez az iromány és 88% on vagyok.
87
Lehet hogy vissza kellene rakni a 28 előtti romot?
A kicsike egy note, azt nem irtam -
whatnot
őstag
Van valakinek tapasztalata egygombos headsettel? Külön app kell hozzá vagy kezeli a miui?
Apró gondom a következő: korábbi telefonom a zenelejátszó hosszú gombnyomásra következő számra ugrott. Ezt már nem teszi. Az alap lejátszót be lehet állítani ilyesmire, vagy másik kell?
-
milcse93
tag
Nah kinek hogy tetszik?
https://www.youtube.com/watch?v=He9YaWwUcPs&feature=youtu.be
"Fiatal voltam és kellett a pénz."
-
Dimond G
senior tag
Ahogy olvasgatom, hogy milyen a miui V6....még jobban várom!
-
Meddu
tag
sziasztok
Fel lehet tenni egy Jiayu G2F WCDMA (MTK6582 Quad Core 1.3GHZ With 4.3inch) telefonra MIUI ROMot?
A Telefon rootolva van, recovery: CWM 6.0.1.2[ Szerkesztve ]
-
Dimond G
senior tag
Sajnos az új miui frissítéssel alapból van egy nagy gond!
El se indul, miután felrakod!
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Dimond G #353 üzenetére
Nekem a 4.8.8 van fent amióta kijött és semmi baj nem volt a telepítésnél, itt is és Z topicban is sokan írták hogy nem tudják feltenni. Nekem elsőre csak annyi baj volt hogy a 4.2es romra próbáltam tenni, de utána már nem volt semmi gond, és nem egyszer raktam újra (ezen nem a frissítést értem).
OnePlus 7T Pro
-
Dimond G
senior tag
válasz
Dimond G #357 üzenetére
Nos...felraktam az új recovery-vel a miui 4.8.15-öt és beleaktam, majd feltöltöttem az aksiját is!
...nem rossz....
...elsőre indult....aztán ment rendesen.....
...6 óra alatt 2%-t merült.... na, ez már valami!!!Most wifi-tem vele egy kicsit, kb 30 percet....3% ment le.... nekem ez már elfogadható!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Zsír Lenovo ideapad 3 14ITL6 Gyors Multimédiás Ultrabook -30% 14 i3-1115G4 8GB 256GB SSD FHD IPS
- Új Dobozos Hp Pavilion 14-dv "Kis Gamer" Fémházas Ultrabook -25% i5-1135G7 8GB 512GB SSD Iris Xe FHD
- Qidi Tech X-Plus 3D nyomtató
- iPhone 11 64GB gyári független hibátlan 2022.12.08. Apple garancia
- Lenovo Legion Y520 - i7 7700HQ/16GB RAM/512GB SSD/GTX 1060 6GB/Garis bill.
Állásajánlatok
Cég: Visoft Kft.
Város: Budapest
Cég: Aleron IT Solution Kft.
Város: Budapest