Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    jáááj... ismét.
    HyperOS, Hypernagy csalódás :o
    MIUI-ban tetszett, h a controll centerben a wifi és a mobilnet kocka sarkán a nyilacskával a beállításokhoz léptem... hát ezt is elvették.
    Gugliznom kellett, mert 1 óra állítgatás után sem találtam, h a rózsaszn szöveget hol lehet kikapcsolni. Mindent IS állítgattam, nem segített. Gugliban meglepően sokan keresték, a megoldás: háttérkép. Igen, az. A háttérből kalkulálja ezeket a fospasztell színeket. Nem szép, nem olvasható.
    Hangerőnél nem lehet átkapcsolni, h default mit állítson. Alapból nyomkodva a médiát állítja, az meg pont csak film vagy YT alatt kellene ritkán. OK, ezt a Miui sem tudta.

    Öreg vagyok, linuxhoz szoktam, nem szeretem és nem akarom, h korlátozzanak. Bántó is, h azokat a tök jó dolgokat kiveszik, amik miatt lehetett kedvelni is az amúgy katasztrófális menürendszert. Mit lehet kezdeni ezzel? Visszaút Miui-ra nincs? Vagy másik, normálisabb rom esetleg? Mennyire rizikós ennek a rom cseréje? Xiaomi Tool v2 -t találtam, jónak írják. :U Van erre hiteles leírás (valaki PH!-n, nem vmi reddites sz@r. tegnap debloatnál is volt ott lista, majd a kommentbe írták, h aki azt debloatolja, az szoftbrickeli is...).
    Köszönöm a türelmet :) :R

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák