Új hozzászólás Aktív témák

  • Sunsetjoy

    tag

    válasz wwenigma #6014 üzenetére

    A PcHOST télleg jó, bár régen voltam ott. A Chipland-al se volt még bajom, általában jók az árak, van sokféle dolog, néha jók a pénteki akcióik is. A Corvust, ha valaki keresné: A Szemere Szki hátsó bejárata mellett van egy hőközpont (vagy az volt) abban van a cég. A számtechbolt, a szervíz, meg az internetszolgáltatójuk. (Jópofa az internetük is, kb. 2 éve volt, hogy lemondtam, elrendeztük a dolgot, és most májusban jutottak el odáig, hogy leszerelték a mikrós AP-t :D )
    Ami a SzoftverABC-t illeti... van ott 4 fószer. Abból 1 akivel értelmesen lehet beszélni, a többi tényleg olyan, amilyenek leírtátok őket, de én nem akarok vulgáris lenni :) Az áraik nem olyan rosszak, csak mák kell, hogy jó legyen a beszállítójuk, amikor rendelni kell valami különleges dolgot.
    A CA-ról és a DC-ról nincs véleményem, de azért jelenthet valamit, hogy nem voltam ott 1-nél több alkalommal életemben...

    Mondjuk az is igaz, hogy ha kell valami speckó, amire nem akarok várni, hogy lehozzák, egyszerűen megrendelem neten, és kész.:)

    A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/

Új hozzászólás Aktív témák