Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bull Boss
őstag
-
gaben1117
senior tag
Tudna valaki linkelni valami oldalt, vagy bármit ahol magyar indián neveket találok?
(érdekes leírva ez a magyar indián név, de úgyis tudjátok mire gondolok)
-
aktív tag
-Sziasztok eladó lcd-moncsi valakinek/emberi áron/ és am2 ill. 775 deszka amit még keresgélek....
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
jFox
addikt
válasz Bull Boss #47301 üzenetére
Viszont motoron/robogón lakott területen belül is égetni kell a lámpát. Ezt én sem tudtam, csak most derült ki számomra, amikor elcsapták a barátomat és én hozta el a robogóját a helyszínről. A zsandár azt fotózgatta vajon égett-e a lámpa.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
gaben1117
senior tag
válasz Penndragon #47309 üzenetére
Hát nem.
-
jFox
addikt
Eladó dolgaim: [link]
Változott, nézzétek meg!--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Jövőhéttől eladó lenne :
-DDR2 1066/800/667/533/400 DDR2 támogatás
-integrált ATI Radeon HD3300 graphics
-AM3 ReadyTámogatott procik:
AMD Phenom™II / Phenom™ processor (Socket AM2+)
AMD Phenom™ processor (Socket AM2+) / AMD Athlon™ 64 FX / Athlon™ 64 X2 Dual Core/ Athlon™ 64 / SempronDoboza megvan.
+
Amd athlon 64 x2 4200+ am2+gyári hűtő
+
3*1GB Kingmax KLED48F-B8KU6 1066 MHZ ddr2Garancia: 3 nap
Ára:17k
[ Szerkesztve ]
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
szasanyi
félisten
Eladó újszerű, sok garis alkatrészek valamint az alábbi, kifogástalan működésű fél PC 1 hetes próbagarival:
- ASRock P55 Pro/USB3
- Intel® Core™ i7-860
- Corsair A70 (1 db Noctua ventivel)Csak együtt eladóak, 45k áron. Ha kell van hozzá (tehát nem külön) 2x4GB Corsair Vegeance DDR3-1600 RAM KIT (CMZ8GX3M2A1600C9B) is 15k áron - ez viszont 2018.03.28-is iPON garis (dobozában számlával, garjeggyel).
A két fél PC közül csak az egyik lesz eladva, az amelyikre hamarabb lesz fizetőképes vevő. Privi pls!
-
nagyúr
-
Lajkó
őstag
Ha valakinek van jegyirodán dolgozó ismerőse, vagy szeretne valamilyen sportrendezvényre, esetleg színházi előadásra belépőt váltani akkor jelezze nekem!
Tudok némi kedvezményt redukálni belépőjegyek, és bérletek árából!
Jelszó: Hajrá, Kultúra! -
Bull Boss
őstag
Nincs valami trükk Wordben, hogy ne csak 0.5 es legyen a betűméret váltó max, hanem kevesebb akár 0,1 is?
-
Lolipop
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Üdv.: Lajos
-
Solad
addikt
válasz Gabe123 #47300 üzenetére
Autóval tudomásom szerint csak lakott területen kívül kötelező, nyilván a látási viszonyok függvényében, motorral mindenhol
Engem sosem répáztak még meg ha épp nem világított, akkor sem ha megállítottak. Szóltak hogy elfelejtettem és kész.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
elistvan
őstag
Valakit érdekelnek 478-as lapok procival hátlappal hűtővel együtt? 3 "csomagom" van. 3k/csomag. ÍEgyüttes vásárlásnál némi kedvezmény is van. 512-es ramok is vannak felárért.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
skizo21
újonc
Helló eladóvá vált az asztali számítógépem(vagy csere Xbox 360-ra ).
Számítógép adatai:
Alaplap O.C. DDR2 1200
Asus EPU-4 Engine
Asus Express Gate
Turbo key
AMD AM3 CPU support
Processzor: AMD Athlon X2
5000+
Base Speed (MHz) 2600
32/64 bitVideokártya:Geforce 9600 GT
650MHz
1800MHz
512MB
256-Bit
Gddr3
Directx 10
OpenGL 2.1
Tápegység: 400W
160gb winchester.
2gb Ddr2 Ram.Cserélném Ps3-ra vagy Xbox 360-ra!!
Írj privátot ha érdekel!
[link][ Szerkesztve ]
-
.:Kristian:.
addikt
Üdv!
2 magos pc eladó.Gigabyte GA-G31M-S2L
Intel Dual Core E2200
Kingmax 2GB (2x1GB) 800mhz
Sapphire HD4670 512MB
Samsung 160GB IDE (100/100%)
LC Power 420W táp
Pioneer DVD íróKultúrált házban.
Csak a mai nap eladó, estig bent leszek miskolcon, ha érdekel valakit 21.990ft az ára.
Számom.: 0670/949-9318[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
Eladó:
1db - 512MB DDR2 Corsair (VS512MB667D2) - 1kpróba és 1 hét garis
csere is érdekel(het) DDR3-ra
[ Szerkesztve ]
-
pc-user
senior tag
Keresek noti ddr1 ramot, 2,5" IDE HDD-t
-
adatfalo
senior tag
Hello!
Méret probléma miatt eladó egy 42-es DC Unilite Trainer. Csak felpróbáltam, rám kicsi volt sajnos.
Állapot: kitűnő
Méret: 42
Szín: blue-fluro,yellow-whiteÁr.:14 ezer (csere esetleg informatikai eszközre, de inkább készpénz)
[ Szerkesztve ]
www.adatfalodesign.hu
-
Lolipop
csendes tag
Sziasztok!
Üdv.: Lajos
-
ragamof
csendes tag
Sziasztok!
Egy [ilyen] SSD-m van. Decemberben vettem.
Doboza mindene megvan.
HA valaki megvenné, eladnám!
Privátról értesülök. Árat nem én mondok!
Üdv:
RHP ProBook
-
üszök
őstag
Keresek DDR 2 667 2 Gigás Ramot,ha nagyon olcsó kettőt is.
Keresek még SATA Wincsesztert,kissebb is érdekelhet.. Csak 100/100-as érdekel.
Lehetőleg kipróbálhatót.
Érdekelhet még SSD is. Abból a 60-as is elég."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
skizo21
újonc
válasz .:Kristian:. #47325 üzenetére
Azt a gépet jobb ha bontod is ember
-
benvolio
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet kapni felfújható nyaktámaszt és szemtakarót? -
Wiz Khalifa
veterán
Gyors segély kéne!
Ugye jól tudom azt hogy ha egy telefont mér 3x javítottak a szervizbe akkor új készüléket kéne kapnom?
Smoke some weed nigga!
-
Trollolo
tag
válasz Wiz Khalifa #47338 üzenetére
Nem jól tudod és ráadásul olyan sincs, hogy ha 15 nap alatt nem javítják me akkor ki kell cserélni. Törekedni kell a 15 napra, vagyis bármeddig lehet szervízben.
-
-
mycso
veterán
válasz Wiz Khalifa #47340 üzenetére
Akkor rosszul tudják és te is.
Régen volt valami ilyesmi, de már nem így van.Akárhányszor javíthatja, max a 3.-4. alkalommal írhatsz egy levelet, hogy megrendült a bizalmad a márkában, stb... és esetleg jófejségből cserélik, ha akarják.
Ez a tizenakármennyi nap megint csak nem létezik, törekedniük kell, hogy mihamarabb megjavítsák, 15 nap után, max egy levelet írhatsz nekik, amire 30 napon belül kötelesek válaszolni.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Wiz Khalifa
veterán
Majd meglátom mit alkotok holnap a Ténél.
Egyszer volt velem az hogy 15 munkanapon belül nem tudták küldeni nagyanyám alaptelóját mert alaplapi hibája volt. Erre a 17-ik napon felhívott a Samsung ügyintézője hogy elnézést kérnek de nem javítható így egy vele azonos értékű és tulajdonsággal rendelkező készüléket fogok kapni ha megfelel mert az a készülék akkor már nem lehetett kapni.
Smoke some weed nigga!
-
Potzee
addikt
válasz Wiz Khalifa #47343 üzenetére
Ebben az esetben nem kötelezhettek volna egy másik készülék elfogadására és visszakérhetted volna a termék árát
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
elistvan
őstag
Samsung SH-223F dvd írón hogy a fenébe kell "előlapot" cserélni? Hiába nyomkodom azokat a műanyag rögzítőket, nem engedi el a burkolatot.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Trollolo
tag
válasz Wiz Khalifa #47340 üzenetére
Eleve iPhonet sise javítanak, hanem cserélnek bármi baja van. A samsungot tényleg hagyjuk, nekem már 1 hónapot is ültek telefonon.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz Trollolo #47348 üzenetére
Mondjuk egyik telefongyártónak sem kötelező a jelenlegi magyarországi jogszabályok szerint cserélnie a készüléket. Ha az "ájfón" cseréli, akkor az csak plusz dolog, szíve joga és csak pozitívan hat a felhasználókra.
Az erre vonatkozó jogszabály, valóban csak a 15 napos határidőt szabja meg, amire törekedni kell, de így sem haladhatja meg a 30 napot, ugyanis akkor már "elméletileg" cserelkészüléket kell adniuk.
Nekem volt nokiám 3 hónapig is szervízben, közte pedig visszaküldték 3x hibásan. Volt, hogy a nokiaboltos srác, már nem is telefonált nekem, csak postafordultával visszaküldte, de végül csak sikerült megcsinálni. (mai napig használom azt a készüléket céges telónak )blabla
-
Trollolo
tag
válasz WildBoarTeam #47349 üzenetére
NFHval beszéltem, hogy a 15 napra kell tőrekedni, gyakorlatilag ha egy alkatrészt rendel hozzá az már törekvésnek számít, felső határ nincs. Mondom ezt az NFH mondta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Napelem
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest