Új hozzászólás Aktív témák

  • diablo1984

    veterán

    Eladó:

    - Samsung D500-as teló, szintén független, szintén tökéletes karcmentes állapotban mindenével dobozával eladó! Ár: 27k helyett most csak 25k!!!!- (akciónk az akciós készlet erejéig(1 azaz egy db ), ill. visszavonásig érvényes) Csere érdekel SonyEricsson K750i vagy W810i személyében, ráfizetek!

    - Sony-Ericsson K700i telefonom,független, vodafone live-talanítva, nagyon megkímélt állapotban van, mindene megvan, headset töltö doboz, cd, papírok, és még van hozzá egy pótakku, ami szintén kb5-6 napot bír, mint a gyári!
    Ár: 20k pótakkuval!!!!


    a telókra természetesen jár az egy hét gari!

    JVC KD-S641-es autorádió-cd fejegység! nem mp3-as, sima audió cd-ket játszik, de azt hibátlanul! első gazdája vagyok, megvan mindene, doboz+papírjai+szerekési kellékei+előlap tokja,! frissen kiszedve a fordomból, nagyon jó hangzással és nagyon jó állapotban!
    szép jégfehér színű kiírással mutatja a dolgokat a kijelzőjén, erősítőkimenetes, 4x45W-os!

    Irányár:13e HUF - ja és egy hét gari, beszerelés megoldható!

    Videókártya:
    - S3 Virge GX2-TV-OUT-os(nem tom hogy működik-e a tv-outja) 4mb AGP - 0,8k

    Laptop cuccok:
    - laptop 24x-es cd olvasó(Quanta SCR-242) - 2,5k
    - laptop 64mb sd ram - 1,5k

    egyebek:
    - Analóg KVM switch+VGA kábelek (AT-s billentyű, VGA, soros egér) - 4k
    - lenne még egy GameBoy-om(monocróm kijelzős)+GameLight(a kijelzőt világítja meg a sötétben)+2 játék(zelda, World cup)+hordtáska. zsírul műxik most is - 6k

    Mindenre 1 hét garanciát vállalok!

    Inno3D 7600gt-mre 10k-t rádobnék és helyette keresnék egy 7900gs-t vagy Ati 1950pro-t ill. jobb karit! az enyémnek mindene megvan, számlával, bolti garival(alien computers) dobozával, mindenével! hibátlan a kari és fekete nyákos, tökéletes képppel és hibátlan tv-outtal!

    esetleg jó ár esetén kp-re is eladó!

Új hozzászólás Aktív témák