Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz bena_butus #19129 üzenetére

    Nem ismerem annyira a mediaportált, de nézd meg azt is, hogy kereséskor milyen beállításokat lehet megani. Lehet most meg van adva több paraméter is, ami kifejezetten a T1-es módra vonatkozik.

    Ilyenekre gondolok, hogy a T1 -es rendszer ilyen paramétereket használ:
    Vivők száma: IFFT 8k
    Moduláció: 64QAM
    Kódarány: 3/4
    Védelmi intervallum: GI 1/4

    A T2 rendszerben viszont valószínűleg mások a paraméterek, de ezt most nem találom mik. Szóval érdemes auto-ra venni a paramétereket, ha van rá lehetőség.

    Esetleg az is lehet, hogy valami gyors keresési mód van, amikor a program által magyarországon ismerten használt frekvenciákat próbálja csak ki. Mivel ezek változtak és a program nem ismeri az újakat, így teljes keresést érdemes csinálni. Úgy sokkal tovább tart, de minden frekvenciát ellenőriz. Neten mintha "All Regions" - Region/Provider, néven írnák ezt.

    Egyébként az astrometa stick ha 17 dolcsi körül van, az kevesebb, mint 6 ezer forint. De most nem érdemes rendelni még, mert bizonytalan a szállítás, hogy eljut-e ide.

    Az előfizetői kártya majd visszaaktiválódik, amint lesz előfizetős csatorna vétel. Mert az adással együtt jön a jel, ami a következő hónapra aktiválja. Mivel nem működött mostanság, ezért írja csak március végéig. Az ügyintézés ahhoz szükséges, hogy később se tiltsák le a kártyát.

    Tudsz úgy upc-t és mindigtv-t használni, hogy egyik t2/c tuner a upc-re megy, a másik a midnigtv-re. Egyedül annyival lesz rosszabb, hogy amikor nézed az egyik szolgáltatót, akkor rögzíteni nem tud ugyanannak a szolgáltatónak másik frekvenciájáról. Ha egyszerre csak egy adást nézel vagy rögzítesz, akkor nem nagyon tűnik ez fel. Két-két tuner esetén egyszerre két független művelet is tudott működni (pl nézés és rögzítés).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák