Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz Sátán44 #15632 üzenetére
Beszélnek az apróságok. Te el tudod képzelni, hogy egy fiatal japcsi vesz egy Jog-ot és rajtahagyja azt a 200Ft-os méretű gyári matricát a sisaktartó alatt a fényezésen, amin az van hogy hány kg-ot lehet rátenni a sisaktartóra? Én tuti leszedném azonnal, mielőtt ráég a naptól, kisgyerek pláne azonnal leszedi és teleragasztgatja hülyeséggel az egész motort. Ennyiből már sejtettem, hogy idősebb faszi volt a tulaj. A rendszám helyén a hátsó sárvédőn a gyártó matricájáról nem is beszélve, vonalkóddal backi még ha valami logo lenne, de nem. Az első dolgom volt leszedni miután hazahoztam. Hogy néz már ki? ...és Ő így közlekedett évekig vele.
Ááá ez a tipikus öltönyös irodista aki büszkén meséli a vadiúj Jog-ja mellett állva a kollégájának, amikor az meglepetten konstatálja, hogy új motorja van, hogy a Yamaha milyen megbízható, majd kifejti, hogy milyen jól kiszolgálta az előző is, mert 2004-ben vette és semmi gondja nem volt vele egészen a múlt hétig és hú ez az új meg aztán pláne milyen szuper. A másik vadúl bólogat, én meg a csóró magyar meg örülök, hogy csak egy szívócsonkot kellett cserélni meg fékbetétet és még megy ez a szar stresszmentesen.Hardverlesen
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest