Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Kamera állványt szeretnék vásárolni a meglévő Sony A7-es gépemhez (Ilce 7K), de olyan kellene ami a Sony mellett kompatibilis a kompakt gépemmel is (Canon G12) Mit ajánlotok?
Jó ár/érték arány fontos, túl sokat nem lenne használva, de gagyi se legyen. (15-20k nál nem adnék érte többet) Ebben az ársávban lehet jót venni, ha ennél olcsóbb az nem baj, sőt, de ne menjen a minőség rovására.THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Helló
Köszönöm a válaszokat.
Nem tudtam, hogy egy állványvásárláshoz is ennyi plusz infó kell.
Stauffenberg
Igen főként videóznék vele. Milyen/melyik videós fejre gondoltál? Mert akkor megrendelem mellé azt is.
rekid
Rólam tudni kell, hagy nagyon ritkán használok fényképezőgépet, így nem tudom aktuálisan hol fogom használni (vegyes). Sőt a Sony nálam van lassan 1.5 éve és 1db fényképet csináltam vele! Nem tudom pontosan milyen obi van hozzá, de az van rajta amit gyárilag kaptam. Nem értek hozzá. Nem költenék rá sokat, mert nekem felesleges,de azért gagyi se legyen.Ezek tükrében jó lehet nekem a Vanguard VEO 2 235AB?
Csomagkibontós videókhoz kellene, meg elelvétve pár apróságra.THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Helló
Melyik a jobb kamera állvány szerintetek és miért?
[Vanguard-veo-2-235ab] vagy [Vanguard-vesta-203agh]
Ebben a 20k-s ársávban lehet ezeknél jobbat venni?
THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...