Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz MrChris #6626 üzenetére
Na vettem egy ilyen cullmannt. Hát érdekes, de legalább könnyű, utazónak jó lesz. Műanyag a központi eleme és az alucsövekben műanyag a megszorító mechanizmus. Tekerni kell egy nyolcad fordulatot és ezzel lazul, szorul. A központi oszlopot ki lehet szerelni. Van egy kis cseretalpa, ami ezekre talán nem jellemző, ez elég nagy segítség a szét-összerakásban. Valszeg megtartom, 6-700gr-os kombót megtart.
-
un2112
tag
válasz MrChris #6654 üzenetére
Mivel magam is efféle, városban hurcibálós, kicsi és könnyű cuccon filózok, hagy kérdezzek!
Gondolod, hogy a leírásban szereplő 3 kg-ot biztonságosan bírná? Illetve nem is kell annyi, csak egy G80+Oly 12-40 kombó, szóval olyan 1 kg.
És a fej engedi, hogy rendesen portré állásba tedd a gépet? -
hibavissza
veterán
válasz MrChris #6721 üzenetére
Volt már pár állványhoz szerencsém. A legdrágább, fém középrésszel rendelkezőket kivéve mind remeg mint a kocsonya teljesen kihúzott állapotban. Akkor már legyen pici összecsukva. Kb. ez volt a vásárlási vezérelv. Meg az itthoni webshop. Mert ha nagyon ótvar azonnal visszaküldöm.
Ennek a cuccnak egy baja van, hogy a középrész nem kihúzható. De kb. jobb az összes olcsó szarnál ami megfordult a kezeim között. Kérdés, hogy mennyire lesz tartós. Van rá 5 év gari.
[ Szerkesztve ]
-
imis
senior tag
válasz MrChris #6802 üzenetére
Igen nézegettem a velbon fejet, de az műanyag, szóval nem stabil, közben néztem még a manfrotto állványt (ez nagyjából beleférne a keretembe):
Manfrotto MK290LTA3-V alumínium állvány Fluid-os fejjel , de ennél is darabos svenket láttam, ráadásul ahogy nézem ez a "fluidos" megoldás csak egy zsírzott csúszó felületet jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest