Új hozzászólás Aktív témák

  • szabieable

    aktív tag

    válasz Mr.Csizmás #45988 üzenetére

    Nem flamet szándékoztam indítani :) csupán hozni egy ellenpéldát, mert elég jól ismerem az eredeti terméket amiről készült az SV08.
    A Voron egy DIY gamer pc kategória ahova be lehet szállni pici pénzből is megfelelő kitartással. Ami a hatalmas előnye az az időállósága és modolhatósága amivel a saját igényeidre tudod szabni aszerint, hogy miket nyomtatsz leginkább. Amikor az első gépet csináltam a Stealthburner még nem volt elérhető, nemhogy a TAP vagy canbus. Most már ezek teljesen alap dolgok egy friss gép esetén.
    Senki sem kötelez modolásra mert az alap gép is tök jól használható, de ha kinövöd van lehetőséged fejleszteni a teljes gép cseréje nélkül és ez a nagy varázslat benne. Elég kevés két egyfoma voron létezik és nem azért mert szabadon választod meg, hogy milyen színű legyen a printer :)
    Tavaly átalakítottam a nem kitből épített 300as Tridentem a gyári 250zről 350Zre, pár új frame elem, új plexik, integrált orsós Z motorok, majd kijött a Monolith gantry és átálltam AWD xy rendszerre. A kiherélt partokat átvette egy voronos kolléga amiből majd egy új printer készül de lényegében kisebb összeg befektetésével született egy teljesen új gép ami ki tudja szolgálni az igényeimet

    Azt azért tudni kell rólam, hogy az early buyer kategóriát képviselem és elég hamar beszerzem az új dolgokat tesztelésre mindenféle támogatás nélkül, ebből kifolyólag nagyon sokat szerelem a gépet

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák