Új hozzászólás Aktív témák

  • mazso26

    tag

    válasz cross56 #20265 üzenetére

    Szerintem a Predator egy jó gép, csak nem annyira amennyire néhányan be akarják állítani, ezzel együtt simán a jók közé sorolnám! (Mondjuk szerintem a szabott értékhatár felett van az ára szóval ilyenformán ki is esik a kalapból.)
    Ender 5 nem rossz választás bár személy szerint ha már hasonlóban gondolkoznék akkor az legyen true CoreXy nem csak hasonló. Itt ugyanúgy mozgatod a motort ami ringing/ghosting formájában jelentkezhet az Y tengely mentén. Amit nyersz a bowdennel súlyban elveszíted az X motornál. Cantilever bed design, ebben a méretben mondjuk még nem para akár jó is lehet. Én csak nem érzem azt az előnyt mondjuk a kistesójával szemben amennyivel többe kerül. Kuponokkal számolni meg kár, vagy van vagy nincs, és ha az egyik árából leszedjük akkor meg a többit is úgy kell számolni.
    Ali, Gearbest, Banggood vettem én már mindenhonnan és eddig megjött, néha valami elgörbül, töröttem érkezik, késik 3 hetet (főleg most) de azért eddig minden megjött amivel nem voltam elégedett megreklamáltam és bár néha van pár értetlenkedő kör (ami leginkább a nyelvi akadályoknak és a kötelező időhúzásnak tudható be a részükről) de a végén megkapod amit szeretnél. 120-nál már akár Prusa mini is játszhat bár arról véleményt formálni így release előtt talán kicsit erős lenne, de József már bizonyított azt hiszem :)
    Tényleg első körben a kívánt nyomtatási térfogatot találd ki utána lehet szűkíteni.
    "Titkos" 5. tipp - Artillery Sidewinder x1 :)

Új hozzászólás Aktív témák