Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz csadi0011 #19292 üzenetére

    Sima pla ez spektrum, 190 / 60 -nal csináltam, első réteget 210-zel. 0.1-es és 90% flow első réteg. Gluestickes kenés kell a matt üvegre. Gluestick nélkül 70 fok kellene. tárgyhűtő 100% a második rétegőtől bekapcsolva, lentebb egy kép, hogy néz ki.

    ---

    szerk.. bocs, először a petg leírást válaszoltam - az is naracs színű :D , de akkor már itt hagyom. Az devil desikg petg.
    235 / 70 beállítással toltam, a retractiont felvettem 2-re a direct drive extruderremmel. A matt üveget le szoktam kenni gluestickkel, valsz a simát sem árt - már csak azért sem, nehogy feltépje :D . 0.1-es első réteggel. Az első rétegem 90% flow-s és 240 fokos. A tárgyhűtőt 70%ra állítottam második rétegtől, bár 30 és 100 között más, kisebb nyomtatásokkor is megfelelő volt.

    próbaképp aria sárkányt nyomtattam az elején, ott a szárnyak közt volt szálazás 0.6 retraction mellett.

    Aztán nyomtattam egy motor tartót, mert a tarantulámnak még fentről lógatott rúdja volt. Na azt eléggé bátran csináltam, mert még brim-et sem használtam. Második nekifutásra, kicsit több gluesticckel már jó lett, bár picit felkunkorodott (1mm) ott amelyik oldalon csak 1 csíkkal érintkezik az asztallal. A brim nem ártott volna.

    #19293) Saccco
    korábban én is magas hőfokokon nyomtattam. De legutóbb úgy tűnik valamit sikerül rendesebben megcsinálnom. Vagy mert pasztát is tettem a block és a cső közé... de megint egész jól mennek az alacsonyabb hőfokok is. Nem kell 240 fok környékén nyomtatnom a pla-t. Persze van, hogy nem 200 körül, hanem kicsit melegebben csinálom, hogy fényesebb legyen a végeredmény, meg kicsit erősebb is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák