Új hozzászólás Aktív témák

  • Arinisar

    csendes tag

    Sziasztok!

    Mostanában terveztem gépet venni, főleg játékra, tehát alapvetően a videókártya köré szerveződne a többi komponens (mondjuk a CPU) teljesítménye. Jelenleg 1080p-ben játszom, később (legkorábban egy év múlva) ezt valószínűleg szeretném 1440p-re emelni.

    Kérdésem az lenne, hogy mit érdemes vásárolni? (És mikor?) Alapvetően valamilyen GTX 1070-ben gondolkodtam, de mióta az egekbe szállt az ára a bányászat miatt, kevésbé vagyok biztos a dolgomban. Várnék, amíg kicsit enyhül az aranyláz (jó, cryptocurrency-láz) de a közeljövőben a GDDR5 memória árának emelkedése is várható, ha jól értem.
    Bizonytalan vagyok, hogy mit csináljak: Várjak egy félévet, amíg (talán) lesz Volta vagy valami ilyesmi? (Nem eszeveszettül sietős a gépvásárlás.) Vegyek most gyorsan GTX 1070-et, mielőtt ismét elszáll az ára? Érjem be most egy 1060-nal, aztán majd váltsak, amikor áttérnék nagyobb felbontásra?
    Ezutóbbi tűnik a legésszerűbb megoldásnak, de kíváncsi lennék egyéb nézőpontra is is. A maximum, amit megvennék, az egy gtx 1080, ha az a legésszerűbb.

    Előre is köszi a javaslatokat.

Új hozzászólás Aktív témák