Új hozzászólás Aktív témák

  • TechN7ne

    nagyúr

    válasz DonDennis #91763 üzenetére

    Nagyon sokat gondolkodtam én is anno 3 hónappal ezelött ,hogy milyen kártyát vegyek 70k körül.
    Használt piacon GTX 970a ,vagy újonnan GTX1060/RX470/480.

    Ritka esetben veszek új vga-t ,általában használt piacon szoktam vadászni lehetőleg garanciásat.
    Úgy voltam vele ,ha már ennyit szánok rá ,és a boltban veszem ,szeretném minimum legalább 1 évig használni ,ami nálam rekordok közé tartozik mivel max. fél évet szoktam használni egy vga-t.

    1060-t szerettem volna igazán ,mert láttam hofgy egy picivel erősebbek a RX szériánál de ennyiért sajnos csak 3gb-os volt. Kaptam volna 4gb-os RX480-t is de a spóroltabb változatból (Asus,Sapphire) de ha már ennyi pénzt adok egy kártyáért ,nem szerettem volna esetleges kínokkal küzdeni ,hangosabb hűtés ,jobban melegedés stb.
    Így maradt az RX 470 ,MSI laop miatt az MSI Gaming X színpatikusbab volt számomra ,na meg a hatékony és halk hűtése miatt.
    Boltban mikor kifizettem a kártyát sokat gondoltam arra ,hogy lehet rosszul döntöttem ,alig vártam hogy kipróbáljam a kártyát.
    Jelenleg FHD felbontásnál nagyobb kapacitás nem áll rendelkezésemre így a kártyát tesztelve tökéletesen elégedett lettem vele ,minden általam játszott játék ezen a felbontáoson maximális részletességgel használható ,60fps mindig megvan ,teljesen lagmentes játék élményt nyújt gyönyörű képpel és nagyon halkan.
    Mind máig nehezen tudom eldönteni hogy mikor forognak a kártyán a ventik és mikor nem ,ezek mellett 70fok fölé még nem nagyon ment terhelés alatt a hőmérséklet.

    Próbáltam húzni is a kártyát ,de idővel rájöttem hogy feleselgess ,nem add annyi pluszt ,így már az utolsó időkben hozzá sem nyúlok csak indítom a játékokat amik hasítanak teljesen hibátlanul.
    A kártyát 71k-ért vettem ajándék játékkal ,amit el is adtam a kártya vásárlása után 8k-ért, így kerek 63k-ban lett ez a gyönyörűség számomra.
    Egy évig biztosan kiszolgál magas beállítások mellett ,és 1,5 év múlva is megfogom érte kapni az 50-55k-t a használt piacon legalább.

Új hozzászólás Aktív témák