Új hozzászólás Aktív témák

  • TechN7ne

    nagyúr

    válasz Joker94Hun #85280 üzenetére

    Sajnos ismét nem jártam sikerrel ,jobbik esetben a tápegységem a ludas.

    Kártyát megvettem ,majd hazahoztam és szépen kicsomagoltam.
    Dobozában szokásos tartozékok ,lemez,leírás meg egy DVI átalakító, kiszedve egy kisebb kártya fogadott a megszokottnál,viszont ránézésre,tapintásra ,súly hatásra ,minőségi cuccnak bizonyul.
    Venti lapátok finom anyagból vannak,nem az a vastag durva műanyag,maga a kártya stabilan van összerakva,nincs semmi eltérés,lötyögés,minden a helyén.

    Beépítettem a gépbe ,eddig minden tuti,rögtön be is pattant a helyére:

    Régi driver letörölve készen kezdésnek,DDU stb., meg volt majd fel a legfrissebb Crimson.
    Szokásom szerint rögtön egy Valley Benchmark indítás ,minden tuti megy is a kártya,ventik elkezdtek pörögni viszont ismét cicergés hang ütötte meg a füleim ,jobban meghallgatva a táp vga pin felől hallatszik.
    "Ezt nem hiszem el"
    :W

    Ez a harmadik kártya amivel produkálja a gépem ezt a hangott ,eddig soha semmi ilyesmi ,a tegnapi 2db 280x VaporX,most meg egy csont új kártyával! :F

    Sajnos még nem volt lehetőségem kipróbálni más tápegységgel a kártyát ,de sanszos hogy a tápegységemet az utóbbi több mint 2 év alatt különböző típusú és fogyasztású kártyákkal kihasználtam (GTX770/húzott HD7950) ,mindenesetre a tápegységre is van még garancia LeC-nél ,és a mostani videokártyára is amit szintén nála vásároltam.

    Ezek mellett azt elfelejtettem leírni,hogy terhelés alatt a kártya miközben cicerget ,nagyon-nagyon melegedett ,95 fokig is felment AIDA szerint és tűz forró volt az egész kártya tapintásra ,back pate-hez hozzá értem kis híján leégett az ujjam!
    Tápegységtől lehet ilyen jelenség,hogy cicergés mellett jobban felmelegíti a kártyát?

Új hozzászólás Aktív témák