Új hozzászólás Aktív témák

  • HunD34TH

    újonc

    Sziasztok!
    Adott ez a gép: http://gepigeny.hu/user/d34th/eszkozok/79099
    Tudom, nem mai, de az utóbbi időben elgondolkoztam a fejlesztésén (nem, teljesen újat egyszerre nem tudok finanszírozni...), és elsődlegesen egy videókártyán gondolkoztam (később majd valamikor egy proci+alaplap, ezután egy ssd, winyó is szóba jöhet)
    Bár most AMD szett van, később szeretnék váltani egy Intel+Nvidia combora...
    Szóval a lényeg, hogy milyen videokártya lenne a megfelelő, amit be tudnék a mostani 7770-es helyére rakni és későbbiekben sem bánnám meg a választást?
    Hogy mire használnám? Játékra, sajnálatos módon leginkább Planetside 2-re vagyok ráfüggve (mondjuk elég optimalizálatlan és zabálja is a gépeket), de bármely újabb (vagy nem épp annyira új) játék is szóba jöhet.
    És sohasem voltam az a "max grafika mániás", a lényeg hogy tudjam élvezni, a felbontásom meg (a szép régi monitorom révén), 1600x1200
    Az ára olyan 50-70 ezer körül (jó lenne, ha lenne), amiket én néztem az a 750/950/960-asok valamelyike (igazából fogalmam sincs hogy az egyes variánsok miben is különböznek, gondolok itt az asus-msi-stb kivitelekre... ) ( és igen, a 960 már-már átlépi azt a fránya 70 ezres "határt")
    És a végére megjegyezném, hogy a megrendelésemet az ipon.hu-ra szánnám
    A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák