Új hozzászólás Aktív témák

  • Rasiel

    senior tag

    válasz adamfriday #4265 üzenetére

    "Tudom egy erősebb proci még dobna rajta, de csak vga cserével is komoly sebességnövekedést lehet elérni"

    Persze, hiszen a 8800GT és a GTX660Ti között elég nagy a különbség, az előbbi az új játékokhoz 1080p-ben már kevés. De, ha már ennyit kiadok egy új kártyáért, akkor izzadjon már sokkal jobban játékok alatt.

    Használtam E8400-at tuningolva (3,6Ghz) GTX470-el 1080p-ben, de több játéknál így sem ment teljes kihasználtsággal a VGA és még meg sem volt a fix 60 FPS-em (V-Sync), és nem sokkal volt túlhajtva a Wolfdale. Proci tuning nélkül meg rosszabb volt a helyzet. Pedig aztán a 470 és a 660Ti sem egy kategória. Viszont 2500K-val már sokkal stabilabb FPS értékeket kaptam.
    Kisebb felbontásban meg megint csak érdekes lenne a dolog... :) Tehát azért egy ilyen kártya mellé erősen ajánlott egy komolyabb CPU, ha van rá keret.

    (#4266) Apollo_21: Gratula a kártyához, teljesítményével és a hűtésével sem lesz gondod egy jó darabig. Gondolom emellett még csendben is teszi a dolgát. :) Vállalható a cpu+vga páros, de tény, hogy nem igazán szokták már a Phenom X4-esek mellé ajánlgatni ezeket a felső kategóriás kártyákat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák